03.09.08
13:55
здравеите момчета може ли да ми кажете дали е нещо сериозно това (преди 2 седмици ходих да разхождам кучето на вуичо ми ;д набирах се супер много след това цял ден ме боля десния лакът не че ме болеше но чувствам че нещо не е наред и така до сега 2 седмици след товаи мисля че мястото на което се набирах не беше подходящо беше от тези пеиките които са извити горе и аз се бях хванал за тези)това дали ще се оправи сега го мажа с едно лекарство против възпаления ,леки травми и подобни дали ще се оправи благодаря много ще почна доста да се паза до сега правех доста тежки тренировки ако не се лъжа за моя стаж (6-7месеца) за гърди права около 30 серии в една тренировка да бъда то4ен 24 :) и за другите групи е подобно благодаря ви много а да добавя изобщо мога да кажа че не ме боли само на моменти по някои път и наи ве4е като права бицепс и трицепс бицепс с прав лост и трицепс зад врат адската болка :) бицепса като го права с прав лост имам чувството че само с 1та ръка вдигам а с другата крепа :) пак благодаря !
03.09.08
15:50
Правиш 30 серии? А пробвал ли си с 10? Те са максимума за твоя стаж. Претренираш!
ахам благодаря а а ако почна с по леки тренировки ефекта дали ще бъде по добър за моя стаж и дали ще ми се оправи лакътя понеже днес докато правех бицепс с прав лост наистина мн ми беше трудно все едно дигам тежеста само с 1ната ръка а с другата крепа
По-добре не тренирай няколко дена, иначе като натоварваш лакътя може да стане по-зле
03.09.08
17:28
пич това твоето не е тежка тренировка,а чиста претренировка.Аз от тежка тренировка разбирам кратка, но много интензивна тренировка.3 упражнения в 3-4 серии ти стигат за гърдите.За лакътя почини няколко дена пък дано се оправи.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.09.08 17:29.
казано от stefanak на 03.09.08, 16:41:
ахам благодаря а а ако почна с по леки тренировки ефекта дали ще бъде по добър за моя стаж и дали ще ми се оправи лакътя понеже днес докато правех бицепс с прав лост наистина мн ми беше трудно все едно дигам тежеста само с 1ната ръка а с другата крепа
Спирай всичко където участват ръцете,оставаш на крака и кардио докато отзвучи напълно.Повярвай ми послушай ме ,аз не го нахправих и 6 месеца се лекувах и още не съм добре.После като започваш да натоварваш почни постепенно да натоварваш ръката щото ще е отвикнала.Опичай си ъкъла ако не искаш да спреш да тренираш.
04.09.08
09:06
Адаш, ти си най - ужасно потрошения фен на форума :) Ама най. Откак се регистрира то дископатия ли не беше, инфаркт ли, растежа ти спря, лакти трошиш...
Според мен приеми такъв съвет: Намери си тренировъчен партньор. Хем да не си сам по време на тренировките и да си търсиш контузии, хем взаимно да си помагате и да се гледате кой какво и как прави :)
А ако пък имаш такъв, почни повече да се интересуваш за програми и методики, стига с тез болки и контузии.
Защото това че си любознателен е много добро и е за поощрение, ама май залиташ ве в една посока, която не е чак толкова здравословна. За духа.
Поздрави!