02.09.08
18:18
Смятам да взимам тази добавка http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=25 като заместител на хранене. Използвали ли сте прдукта и доволни ли сте?
02.09.08
21:41
Според мен си вземи суроватъчен протеин и декстроза и си прави ти геинера например 40 гр протеин+50-60гр декстроза или глюкоза.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 02.09.08 21:43.
В този гейнер има креатин и таурин! И съм помолил за мнение за продукта а не съвет как да го заместя ;) Все пак благодаря за мнението!
ДОбре де никой ли няма мнение за продукта?
Мнението беше редактирано от Vasko на 03.09.08 09:37.
03.09.08
12:30
Васко все едно си от вчера в тоя форум...български продукт с нисък процент белтъчини на доза неясен състав на въглехидратите ( % захари и т.н.) Като им видях начина на описване на продуктите информацията “За нас” и различните други анотации лошо ми стана.Дразнещо гръмки изказвания и цинично услужливи заключения и като цяло информации са представени.Вариантът на Warchief за “домашен” гейнер е в пъти по-добър сигурен съм.Ако толкова искаш си купи отделно креатин и си го пий и него.
По принцип избягвам бг добавки ама сега си взех креатин етил естер на тази фирма, сега съм на половината опаковка и меко казано съм доволен. Вилата ми скочи с поне 15% и издържливостта вече се увеличи. Така че щом имат качествен продукт, защо и гейнера им да не е качествен? Може да пробвам и това с домашния геънър но като резервен план...
03.09.08
14:49
Бягай от него.
Мнението беше редактирано от Иван В. Станков на 03.09.08 14:52.
03.09.08
16:36
Креатинът е съвсем различен тип продукт при който много по-трудно може да се сгафи затова не си прави кой знае какви заключения по тази логика.На твое място след известно време бих си взел западен етил естер за да сравня действието им.
03.09.08
17:49
Добре де, 20% от цялата опаковка е протеин и фактически ти плащаш за въглехидрати и някви си минерали + БОНУС: таурин и креатин, от които нищо няма да почувстваш, защото са в малки количества и няма как да разбереш дали наистина ги има.
Препоръчвам да си купиш всички съставки и да си ги мешиш в шейкъра, така даваш повече пари на веднъж, но получаваш повече продукт и може да контролираш съотношението протеин, въглехидрати, креатин и таурин. По-изгодно е ;)
Аз в края на краищата съм на мнение, че българското е боклук ама щом си решил както каза No_Way по добре купи някакъв протеин + креатин - хем по-евтино,хем 100 пъти по-добре.
В крайна сметка никой тук не е го е ползвал, а целта беше да се пройзнесе някой, който го е опитвал.И аз съм си мислил за този продукт, но не съм си взимал, така че сега ще е интересно да разбера дали е добър или не.Затова предлагам да го вземеш едва ли ще ти окапят краиниците от него, но ако това стане надявам се да напишеш във форума, че не си доволен и един вид да ни предпазиш.
04.09.08
11:06
казано от raider на 04.09.08, 10:28:
В крайна сметка никой тук не е го е ползвал, а целта беше да се пройзнесе някой, който го е опитвал.И аз съм си мислил за този продукт, но не съм си взимал, така че сега ще е интересно да разбера дали е добър или не.Затова предлагам да го вземеш едва ли ще ти окапят краиниците от него, но ако това стане надявам се да напишеш във форума, че не си доволен и един вид да ни предпазиш.
хахаха...ти ме разби.Опитно зайче ли ще правиш от Васко ? Ако си толкова любопитен го пробвай и драсни два реда.Много ясно 4е с нищо няма да му навреди този продукт НО няма и да помогне.Идеята е да взимаш нещо което дава някакъв резултат а не нещо което безполезно но безвредно.