01.09.08
02:34
Колко вредно е да преядеш с плодове, особено вечер? Какво точно става с цялата тази захар - А. ако те не надхвърлят отрицателния ти калориен баланс? - Б. Ако надхвърлят ОКБ? Колко назад те връща това?
Много назад, язък .... какъв човвек си ти ? Без воля :)))
Да не ти става навик и толкоз.От 1 път нищо няма да ти стане ;)
За сега не е навик...
Но си беше сериозно преяждане - 3 ябълки, 6 големи сливи и 3 праскови. хаха.
От една ябълка, и една слива, или една праскова едва ли ще има кой-знае каква вреда, но ако са сутрин. То май след 19 часа, всичко различно от салата и пилешко месо не е препоръчително :)
03.09.08
21:48
казано от Madboy на 03.09.08, 16:13:
То май след 19 часа, всичко различно от салата и пилешко месо не е препоръчително :)
Ако си лягаш в 22:00 - да.
казано от project_lyte на 03.09.08, 21:48:
казано от Madboy на 03.09.08, 16:13:
То май след 19 часа, всичко различно от салата и пилешко месо не е препоръчително :)
Ако си лягаш в 22:00 - да.
Хах отфакта че си постнал към 2 часа ми става ясно че тази граница за тебе е до 22 часа :-)
Ако ги включиш към сметките си на калорий и захариди и ги ядеш по-рано няма да има проблем!
04.09.08
14:21
Не съм на НВД.
Да не отварям нова тема, какво мислите за фреш от 3 портокала (горе долу 250мл) към средата на деня 12-13 часа ? *В период на чистене
казано от HeartCore на 04.09.08, 16:43:
Да не отварям нова тема, какво мислите за фреш от 3 портокала (горе долу 250мл) към средата на деня 12-13 часа ? *В период на чистене
Не става. Или чистиш като хората, или правиш 1 голямо нищо.
Мнението беше редактирано от Hvanatema на 04.09.08 20:41.
казано от Hvanatema на 04.09.08, 20:41:
Ако претендираш, че си компетентен, обоснови се, ако не, няма смисъл да пишеш.
Фреша е от цитрус, и е с високо съдържание на витамини, и със сигурност няма да навреди. Аз се интересувах кой какво мисли.
Ми човек и ти можеш сам да си отговориш. Влизат ли ти в сметките като стойности ако се побират в ОКБ-то ти, и гледай да не ти зачестява.
Естествено, че един фреш няма да навреди. Няма и да попречи на свалянето осезаемо. Кому е нужно да се наливаш с плодове, когато има толкова много месо за изяждане, е отделен въпрос, но щом те влече спокойно си го пий, няма да ти навреди със сигурност. И всеки, който твърди обратното, е напълно вманиачен, и то в не особено смислени неща.
казано от HeartCore на 05.09.08, 02:05:
казано от Hvanatema на 04.09.08, 20:41:
Ако претендираш, че си компетентен, обоснови се, ако не, няма смисъл да пишеш.
Фреша е от цитрус, и е с високо съдържание на витамини, и със сигурност няма да навреди. Аз се интересувах кой какво мисли.
При така зададеният въпрос се разбира, че всеки ден ще пиеш фреш и то в средата на деня, което според мен пак не е уместно - най-добре сутрин след сън поне да те освежи. Фрешът ще ти пречи, защото при направата му остават само захарите, а фибрите се отделят и инсулинът скача и това ти спъва чистенето.