04.09.08
12:27
Може да ми е смешен за някои от вас , въпросът ми , но все пак искам да попитам кое е по добре да вземам ?!
Калорекс или Л-Карнитин на Българска Фирма ... :?
04.09.08
13:11
Е това е може би един от най-трудните въпроси, който съм засичал тук във форума и не го казвам с ирония. Прибави в избора си още един (трети продукт) и някой от съфорумците биха могли тогава да ти препоръчат, но със така предложените опции, на дали ще генерираш твърде много мнения!
За колорекс не знам нищо нито положително, нито отрицателно, знам само, че на гръцки калос значи добър, а орекси значи апетит, така че.... да не стане така да ти се хапва повечко! Л-карнитин скоро пих на Нутрим от 500мг сравнително добър за парите си.
04.09.08
13:47
Наистина труден въпрос.Аз не познавам никои дето да е зимал калорекс и си мисля по-добре заложи на по сигурно и безопасно и си земи карнитин.Бтв ценовите разлики между българските и на други по доказани фирми не са големи,но ако все пак искаш БГ моят съвет - Пауър Фууд или Нутрим.
Предполагам че калорекса подтиска апетита пък незнам.
При всички положения,ако искаш да се “чистиш” ти трябва хранителен режим за топене на мазнини,а такива има в сайта колкот щеш :)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.09.08 13:49.
Абе какъв е тоя Калорекс......такива продукти(Ксеникал, ябълкови оцети, дъвки и др. глупости) са само една огромна залагалка, повярвай! А и по принцип, ако ще си взимаш нещо за чистене - да не е от аптека! Иди в някои спортен магазин, избор има голям... и правилен ;) И не чакай само на хапчета де!
04.09.08
14:05
При много мои познати ксеникалът е имал добър ефект съчетан с диета , но той се използва при хора с наистина наднормено тегло.
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 04.09.08 14:06.
За пауър фууд съм чувал добри неща за карнетина но не съм го използвал така че не давам гаранция. По-добре си вземи чуждестранен или нищо ;)
Калорекс, форма суит и секви такива ги забрави ;) (между другото към формасуит имало и диета-интересно желирани бонбонки с диета :lol: )
04.09.08
18:38
Не гълтаи корема глътни... :P
По темата за 10 тина лева по-малко не си струва просто да взимаш бг карнитин като може друг.. въпреки че напоследък гледам доста полужителни мнения наляво надясно за българските хранителни добавки и в частност Нутрим но незнам...
05.09.08
03:22
казано от Smoothy на 04.09.08, 14:01:
Абе какъв е тоя Калорекс......такива продукти(Ксеникал, ябълкови оцети, дъвки и др. глупости) са само една огромна залагалка, повярвай! А и по принцип, ако ще си взимаш нещо за чистене - да не е от аптека! Иди в някои спортен магазин, избор има голям... и правилен ;) И не чакай само на хапчета де!
Със Ксеникала шега не бива... това си е продукт за хора с проблеми, ама не като коментираните в този форум. Проблеми от типа “.... не мога да си завържа обувките, защото не мога да се свия...”
05.09.08
06:30
казано от Bezgreshniat на 04.09.08, 12:27:
Може да ми е смешен за някои от вас , въпросът ми , но все пак искам да попитам кое е по добре да вземам ?!
Калорекс или Л-Карнитин на Българска Фирма ... :?
1. На колко си години?
2. За какво точно искаш да вземаш тези препарати? Така зададен въпросът изглежда, като: Искам да изхарча едни пари, за какво да бъде? дай нещо повече, като инфо! Според мен може д асе мине и без двата, но ще изкажа някакво мнение след като обясниш повече!
05.09.08
06:49
казано от silabg.com на 05.09.08, 03:22:
казано от Smoothy на 04.09.08, 14:01:
Със Ксеникала шега не бива... това си е продукт за хора с проблеми, ама не като коментираните в този форум. Проблеми от типа “.... не мога да си завържа обувките, защото не мога да се свия...”
Казвам ти веднага .... 13 години , 183 см , 93 кг ..... Пробвах на два пъти с диета , но спре ли диетата си веъщам килограмите , а яденето след това е още по-малко ...
05.09.08
07:06
казано от Vasko на 04.09.08, 14:26:
За пауър фууд съм чувал добри неща за карнетина но не съм го използвал така че не давам гаранция. По-добре си вземи чуждестранен или нищо ;)
Калорекс, форма суит и секви такива ги забрави ;) (между другото към формасуит имало и диета-интересно желирани бонбонки с диета :lol: )
Казах БГ , защото на нутрим съм чувал добри отзиви за л-карнитин ....
Та ти си само на 13, за какви добавки мислиш ?
Казваш, че причината да се обърнеш към добавки е, че след като спреш диетата пак си връщаш килограмите, добавките не могат да ти помогнат с това, освен да сваляваш маааааалко по-бързо.
Ясна ми е диетата ти-глад нали? ЗАтова си връщаш килограмите! запиши се да спортуваш нещо!
05.09.08
10:34
казано от Толио на 05.09.08, 07:22:
Та ти си само на 13, за какви добавки мислиш ?
Казваш, че причината да се обърнеш към добавки е, че след като спреш диетата пак си връщаш килограмите, добавките не могат да ти помогнат с това, освен да сваляваш маааааалко по-бързо.
Фитнес и плуване :)
Не Диетата не ми е глад просто се ограничавам от пържено и мазно така да се каже
И това е режим?! Ами тестените? Ако нямаш правилен хранителен режим, не ти трябва никаква добавка!
05.09.08
11:32
Bezgreshniat все още си малък за каквито и да е добавки , даже много хора биха ти казали , че и диетата е вредна за теб.Занимавай се сериозно с някой спорт и това ще ти е напълно достатъчно.
05.09.08
13:30
13?????????
Движение и правилно хранене!
тема за архива.
05.09.08
16:29
Добре ще пробвам с кардио ..... мисля , че по 20 минути на ден ми са достатъчни
Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути! Все пак ако неможеш да издържиш почни от 15-20!
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)
05.09.08
19:47
казано от Vasko на 05.09.08, 18:16:
Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути! Все пак ако неможеш да издържиш почни от 15-20!
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)
Значи аз ходя на фитнес 3 пъти седмично , не ми е проблем да бягам много ... с средна скорос 24 - 28 км/ч , ще пробвам , аз си мислих за истинско бягане , но идва зима !
То това колко пъти седмично кардио е индивидуално, аз съм на 3 пъти и ми е добре. Не ти препоръчвам да правиш повече от 20 мин. в началото, по простата причина че няма да има почти никаква разлика в това дали ще са 30 или 20 мин. И за финал какво като идва зима ? Дай да станем буренца а пролетта ще го мислим. ?! Така ли ?
казано от Bezgreshniat на 05.09.08, 19:47:
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)Значи аз ходя на фитнес 3 пъти седмично , не ми е проблем да бягам много ... с средна скорос 24 - 28 км/ч , ще пробвам , аз си мислих за истинско бягане , но идва зима !
Хаха 24-28 км в час е Юсеин БОлт може само да се учи :lol:
По принцип има нещо вярно, но да не забравяме, че при всеки е индивидуално. Аз пък знам, че около 30 мин след тренировка най-много тогава се разграждат в черния дроб и затова е добре в този период да не поемаш храна, ако ще губиш килограми и да поемаш, ако ще качваш. Освен това аз например преди кардиото си правя около 40-50 до 60 мин тренировка в залата и после кардио от по 20-25 до 30 мин, но не повече и така смъкнах таман 16 килца. По принцип си правя кардиото така -бягам по 400-500 метра и 100 вървене в нормално темпо и после пак бягане 400-500 и почивка и така до последния сет от ккилометър, километър и половина, които пробягвам на един път. Разбира се относително е колко тежка е била тренировката преди това, колко съм изморен и т.н. но аз така свалих. Не знам като цяло дали го правя правилно кардиото или не, просто като го правя така се чувствам ок, а и мисля, че ми помага.
06.09.08
00:59
казано от NastyNas на 04.09.08, 13:14:
За колорекс не знам нищо нито положително, нито отрицателно, знам само, че на гръцки калос значи добър, а орекси значи апетит, така че.... да не стане така да ти се хапва повечко! Л-карнитин скоро пих на Нутрим от 500мг сравнително добър за парите си.
Интерпретацията на английски е калории (калории) и екс (бивши) т.е без калории.
Калорекса е (или поне беше) гарциния + хром пиколинат.По-запознатите знаят какво може и какво не може да се очаква от тези съставки.
Според мене в кардио с почивки няма смисъл, почваш и переш докрай. Аз преди състезание бая се мъчих(за издържливост) след тежка тренировка във фитнеса 10км бягане за около час 10 :) ...
06.09.08
11:02
казано от Vasko на 05.09.08, 20:28:
казано от Bezgreshniat на 05.09.08, 19:47:
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)Значи аз ходя на фитнес 3 пъти седмично , не ми е проблем да бягам много ... с средна скорос 24 - 28 км/ч , ще пробвам , аз си мислих за истинско бягане , но идва зима !
Хаха 24-28 км в час е Юсеин БОлт може само да се учи :lol:
И аз кардиото го правя след другите тренировки :) и според мен трябва да е така !
“Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути!” Аз ходя по три пъти на седмица , ще се постарая винаги като идя да завършвам с кардио
А каква ти е програмата?
Незнам, може би защото тренирам карате и съм фен на по-фанатични тренировки от рода на да ти заглъхнат ушите от умора, да не можиш са движеш след тренировка което не е много хубаво ама като съм свикнал :lol:
По принцип когато свалям правя кардиото към 50 минути...
казано от Vasko на 06.09.08, 10:46:
Според мене в кардио с почивки няма смисъл, почваш и переш докрай. Аз преди състезание бая се мъчих(за издържливост) след тежка тренировка във фитнеса 10км бягане за около час 10 :) ...
Еми няма не мога да издържа 4км без почивка...по-добре така, отколкото хич.
казано от emzo на 06.09.08, 17:54:
Напълно ли си сигурен или говориш просто така ???
Ами преди бягах по 2 обиколки и почивах и определено нямаше ефект :-/
Значи скрий се някъде, защото ми писва от такива като тебе !
п.с. да, разбирай го като лична нападка.
Не си купувай български Л карнитин, а американски (или някакъв вносен). Докато бях в САЩ си купих американски и за 1 месец свалих 2 кг при условие, че храната беше отврат и ядях малко+ това всеки ден набивах по 1-2 парченца торта. От друга страна и яко бачках и се натоварвах физически бая. Определено не съм свалила ММ.
А преди да замина си бях купила български Л карнитин от който бях изпита 30 капсули. Като се върнах и отворих шишенцето с останалите капсули вътре миришеше на мърша (с извинение, ама не се траеше!) и ги изхвърлих. Може да е било само заради дадената фирма и да има и хубав български Л карнитин, но това е моя съвет.
Сега даже мисля пак да си купувам американски.
06.10.08
11:34
Благодаря , аз си харесах американски , 200 капсули , но ще изчакам , че сега не мога да се изпотя така както лятото :)
06.10.08
15:49
Купи си букварче, не си купувай хапчета :).