Калорекс или БГ Л-Карнитин

GO

04.09.08
12:27

Може да ми е смешен за някои от вас , въпросът ми , но все пак искам да попитам кое е по добре да вземам ?!

Калорекс или Л-Карнитин на Българска Фирма ... :?

СБ

04.09.08
13:11

Е това е може би един от най-трудните въпроси, който съм засичал тук във форума и не го казвам с ирония. Прибави в избора си още един (трети продукт) и някой от съфорумците биха могли тогава да ти препоръчат, но със така предложените опции, на дали ще генерираш твърде много мнения!

04.09.08
13:14

За колорекс не знам нищо нито положително, нито отрицателно, знам само, че на гръцки калос значи добър, а орекси значи апетит, така че.... да не стане така да ти се хапва повечко! Л-карнитин скоро пих на Нутрим от 500мг сравнително добър за парите си.

Наистина труден въпрос.Аз не познавам никои дето да е зимал калорекс и си  мисля по-добре заложи на по сигурно и безопасно и си земи карнитин.Бтв ценовите разлики между българските и на други по доказани фирми не са големи,но ако все пак искаш БГ моят съвет - Пауър Фууд или Нутрим.
Предполагам че калорекса подтиска апетита пък незнам.
При всички положения,ако искаш да се “чистиш” ти трябва хранителен режим за топене на мазнини,а такива има в сайта колкот щеш :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.09.08 13:49.

04.09.08
14:01

Абе какъв е тоя Калорекс......такива продукти(Ксеникал, ябълкови оцети, дъвки и др. глупости) са само една огромна залагалка, повярвай! А и по принцип, ако ще си взимаш нещо за чистене - да не е от аптека! Иди в някои спортен магазин, избор има голям... и правилен  ;) И не чакай само на хапчета де!

04.09.08
14:05

При много мои познати ксеникалът е имал добър ефект съчетан с диета , но той се използва при хора с наистина наднормено тегло.

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 04.09.08 14:06.

04.09.08
14:26

За пауър фууд съм чувал добри неща за карнетина но не съм го използвал така че не давам гаранция. По-добре си вземи чуждестранен или нищо ;)
Калорекс, форма суит и секви такива ги забрави ;) (между другото към формасуит имало и диета-интересно желирани бонбонки с диета :lol: )

DI

04.09.08
18:38

Не гълтаи корема глътни... :P
По темата за 10 тина лева по-малко не си струва просто да взимаш бг карнитин като може друг.. въпреки че напоследък гледам доста полужителни мнения наляво надясно за българските хранителни добавки и в частност Нутрим но незнам...

СБ

05.09.08
03:22

казано от Smoothy на 04.09.08, 14:01:

Абе какъв е тоя Калорекс......такива продукти(Ксеникал, ябълкови оцети, дъвки и др. глупости) са само една огромна залагалка, повярвай! А и по принцип, ако ще си взимаш нещо за чистене - да не е от аптека! Иди в някои спортен магазин, избор има голям... и правилен  ;) И не чакай само на хапчета де!

Със Ксеникала шега не бива... това си е продукт за хора с проблеми, ама не като коментираните в този форум. Проблеми от типа “.... не мога да си завържа обувките, защото не мога да се свия...”

05.09.08
06:30

казано от Bezgreshniat на 04.09.08, 12:27:

Може да ми е смешен за някои от вас , въпросът ми , но все пак искам да попитам кое е по добре да вземам ?!

Калорекс или Л-Карнитин на Българска Фирма ... :?

1. На колко си години?
2. За какво точно искаш да вземаш тези препарати? Така зададен въпросът изглежда, като: Искам да изхарча едни пари, за какво да бъде? дай нещо повече, като инфо! Според мен може д асе мине и без двата, но ще изкажа някакво мнение след като обясниш повече!

GO

05.09.08
06:49

казано от silabg.com на 05.09.08, 03:22:

казано от Smoothy на 04.09.08, 14:01:

Със Ксеникала шега не бива... това си е продукт за хора с проблеми, ама не като коментираните в този форум. Проблеми от типа “.... не мога да си завържа обувките, защото не мога да се свия...”

Казвам ти веднага .... 13 години , 183 см , 93 кг ..... Пробвах на два пъти с диета , но спре ли диетата си веъщам килограмите , а яденето след това е още по-малко ...

GO

05.09.08
07:06

казано от Vasko на 04.09.08, 14:26:

За пауър фууд съм чувал добри неща за карнетина но не съм го използвал така че не давам гаранция. По-добре си вземи чуждестранен или нищо ;)
Калорекс, форма суит и секви такива ги забрави ;) (между другото към формасуит имало и диета-интересно желирани бонбонки с диета :lol: )

Казах БГ , защото на нутрим съм чувал добри отзиви за л-карнитин ....

05.09.08
07:22

Та ти си само на 13, за какви добавки мислиш ?
Казваш, че причината да се обърнеш към добавки е, че след като спреш диетата пак си връщаш килограмите, добавките не могат да ти помогнат с това, освен да сваляваш маааааалко по-бързо.

05.09.08
09:06

Ясна ми е диетата ти-глад нали? ЗАтова си връщаш килограмите! запиши се да спортуваш нещо!

GO

05.09.08
10:34

казано от Толио на 05.09.08, 07:22:

Та ти си само на 13, за какви добавки мислиш ?
Казваш, че причината да се обърнеш към добавки е, че след като спреш диетата пак си връщаш килограмите, добавките не могат да ти помогнат с това, освен да сваляваш маааааалко по-бързо.

Фитнес и плуване :)

Не Диетата не ми е глад просто се ограничавам от пържено и мазно така да се каже

05.09.08
10:53

И това е режим?! Ами тестените? Ако нямаш правилен хранителен режим, не ти трябва никаква добавка!

05.09.08
11:32

Bezgreshniat все още си малък за каквито и да е добавки , даже много хора биха ти казали , че и диетата е вредна за теб.Занимавай се сериозно с някой спорт и това ще ти е напълно достатъчно.

DI

05.09.08
13:30

13?????????
Движение и правилно хранене!
тема за архива.

GO

05.09.08
16:29

Добре ще пробвам с кардио ..... мисля , че по 20 минути на ден ми са достатъчни

05.09.08
18:16

Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути! Все пак ако неможеш да издържиш почни от 15-20!
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)

GO

05.09.08
19:47

казано от Vasko на 05.09.08, 18:16:

Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути! Все пак ако неможеш да издържиш почни от 15-20!
Магазинът от който си купих кростренажора инструктора обяснява че организма започва да топи от мазнините след 30та минута :)

Значи аз ходя на фитнес 3 пъти седмично , не ми е проблем да бягам много ... с средна скорос 24 - 28 км/ч , ще пробвам , аз си мислих за истинско бягане , но идва зима !

05.09.08
20:26

То това колко пъти седмично кардио е индивидуално, аз съм на 3 пъти и ми е добре. Не ти препоръчвам да правиш повече от 20 мин. в началото, по простата причина че няма да има почти никаква разлика в това дали ще са 30 или 20 мин. И за финал какво като идва зима ? Дай да станем буренца а пролетта ще го мислим. ?! Така ли ?

05.09.08
20:28

казано от Bezgreshniat на 05.09.08, 19:47:

Значи аз ходя на фитнес 3 пъти седмично , не ми е проблем да бягам много ... с средна скорос 24 - 28 км/ч , ще пробвам , аз си мислих за истинско бягане , но идва зима !

Хаха 24-28 км в час е Юсеин БОлт може само да се учи :lol:

05.09.08
23:27

По принцип има нещо вярно, но да не забравяме, че при всеки е индивидуално. Аз пък знам, че около 30 мин след тренировка най-много тогава се разграждат в черния дроб и затова е добре в този период да не поемаш храна, ако ще губиш килограми и да поемаш, ако ще качваш. Освен това аз например преди кардиото си правя около 40-50 до 60 мин тренировка в залата и после кардио от по 20-25 до 30 мин, но не повече и така смъкнах таман 16 килца. По принцип си правя кардиото така -бягам по 400-500 метра и 100 вървене в нормално темпо и после пак бягане 400-500 и почивка и така до последния сет от ккилометър, километър и половина, които пробягвам на един път. Разбира се относително е колко тежка е била тренировката преди това, колко съм изморен и т.н. но аз така свалих. Не знам като цяло дали го правя правилно кардиото или не, просто като го правя така се чувствам ок, а и мисля, че ми помага.

CL

06.09.08
00:59

казано от NastyNas на 04.09.08, 13:14:

За колорекс не знам нищо нито положително, нито отрицателно, знам само, че на гръцки калос значи добър, а орекси значи апетит, така че.... да не стане така да ти се хапва повечко! Л-карнитин скоро пих на Нутрим от 500мг сравнително добър за парите си.

Интерпретацията на английски е калории (калории) и екс (бивши) т.е без калории.

06.09.08
07:19

Калорекса е (или поне беше) гарциния + хром пиколинат.По-запознатите знаят какво може и какво не може да се очаква от тези съставки.

06.09.08
10:46

Според мене в кардио с почивки няма смисъл, почваш и переш докрай. Аз преди състезание бая се мъчих(за издържливост) след тежка тренировка във фитнеса 10км бягане за около час  10 :) ...

GO

06.09.08
11:02

казано от Vasko на 05.09.08, 20:28:

казано от Bezgreshniat на 05.09.08, 19:47:

Хаха 24-28 км в час е Юсеин БОлт може само да се учи :lol:

И аз кардиото го правя след другите тренировки :) и според мен трябва да е така !
“Не мисля, 4-5 пъти в седмица по 30-40 минути!” Аз ходя по три пъти на седмица , ще се постарая винаги като идя да завършвам с кардио

06.09.08
11:45

А каква ти е програмата?
Незнам, може би защото тренирам карате и съм фен на по-фанатични тренировки от рода на да ти заглъхнат ушите от умора, да не можиш са движеш след тренировка което не е много хубаво ама като съм свикнал :lol:
По принцип когато свалям правя кардиото към 50 минути...

06.09.08
14:15

казано от Vasko на 06.09.08, 10:46:

Според мене в кардио с почивки няма смисъл, почваш и переш докрай. Аз преди състезание бая се мъчих(за издържливост) след тежка тренировка във фитнеса 10км бягане за около час  10 :) ...

Еми няма не мога да издържа 4км без почивка...по-добре така, отколкото хич.

06.09.08
15:19

По-добре  бавно темпо от колкото бързо с почивки ;)

06.09.08
17:54

Напълно ли си сигурен или говориш просто така ???

06.09.08
18:42

казано от emzo на 06.09.08, 17:54:

Напълно ли си сигурен или говориш просто така ???

Ами преди бягах по 2 обиколки и почивах и определено нямаше ефект  :-/

07.09.08
05:22

Значи скрий се някъде, защото ми писва от такива като тебе !

п.с. да, разбирай го като лична нападка.

06.10.08
11:04

Не си купувай български Л карнитин, а американски (или някакъв вносен). Докато бях в САЩ си купих американски и за 1 месец свалих 2 кг при условие, че храната беше отврат и ядях малко+ това всеки ден набивах по 1-2 парченца торта. От друга страна и яко бачках и се натоварвах физически бая. Определено не съм свалила ММ.
А преди да замина си бях купила български Л карнитин от който бях изпита 30 капсули. Като се върнах и отворих шишенцето с останалите капсули вътре миришеше на мърша (с извинение, ама не се траеше!) и ги изхвърлих. Може да е било само заради дадената фирма и да има и хубав български Л карнитин, но това е моя съвет.
Сега даже мисля пак да си купувам американски.

GO

06.10.08
11:34

Благодаря , аз си харесах американски , 200 капсули , но ще изчакам , че сега не мога да се изпотя така както лятото :)

ИВ

06.10.08
15:49

Купи си букварче, не си купувай хапчета :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1