04.09.08
18:24
Здравейте,реших да изпробвам новата формула на креатина,но преди това искам да попитам хората,които са го ползвали как са го усетили и как точно им се е отразил? Аз лично досега съм ползвал само монохидрат,от който винаги леко омазнявам и задържам вода. От Алкалина доколкото разбрах липсват тези ефекти. Качва ли се чиста мускулна маса от него? Доколкото разбрах това е най-добрата форма от всички видове креатини.
P.S Изчел съм статиите в сайта за него,така че моля не ме препращайте натам. Темата ми е адресирана само към хора,ползвали или ползващи съответния продукт,или пък наблюдавали как се отразява на техни познати, а молбата ми към тях е да споделят всичките си впечатления за него.
Леко в страни от темата бих вметнъл че не съм съгласен с това че кре алкайна е най-добрата формула, не подценявайте етил естера и малата! В моомента взимам КЕЕ и от както почнах качих доста сила :) Иначе не съм позлвал тази формула , смятам да я пробвам в най-скоро време :)
Kre-alkalyn е може би най-безопасната форма и затова я класирам като най-добра (лично мнение).
04.09.08
20:32
Аз пък тайно се надявам освен най-безопасна да е и най-ефективна :)
аз съм я ползвал останах доволен.не задържа вода но дали ще се омазниш зависи само какво ядеш и е наи безвредния досега,ако го пиеш няма да сгрешиш
05.09.08
08:51
казано от Kevin_Kostner на 04.09.08, 18:24:
Здравейте,реших да изпробвам новата формула на креатина,но преди това искам да попитам хората,които са го ползвали как са го усетили и как точно им се е отразил?
Това как се е отразил на тях не означава, че и на теб ще се отрази така !Резултатите от даден суплемент са индивидуални !
Пий го и ще видиш при тебе как ще е !
С какво друго мислиш да го комбинираш ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.09.08 08:53.
05.09.08
10:39
или с глутамин и протеин или само с протеин
06.09.08
06:27
Да не се консумира от деца и юноши. Да не се надвишава предписаната доза!
http://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/_%CC%F3%F1%EA%F3%EB%ED%E0_%EC%E0%F1%E0,_%D1%E8%EB%E0,_%C5%ED%E5%F0%E3%E8%FF/Maximum_Kre-Alkalyn/vmcchk/
Това направо ме озадачи... Пише го най-отдолу
Креалкалинът е най-доброто от креатините в света! Независомо целта дори! Лично мение, предвид че съм пробвал всички креатини на пазара!
Реших да си взема Кре-Алкалин на капсули,обаче до сега винаги съм си взимал на прах :) Та въпроса ми е,по колко капсули да приемам.
06.09.08
12:36
Зависи, според самата капсула и количеството креатин в нея. Сметни си ги средно 2.5 - 3 гр. преди и също толкова след тренировка.
А как точно се приема ? На едно място чета, че една капсула на празен стомах и една преди тренировка, на друго преди и след тренировка по една / 1.5гр./ ?
Здравейте,
от това, което е на пазара като алкалин какво точно бихте препоръчали като марка?
Поздрав,
Мислех си, че повече хора ще отговорят, а то...:) Все пак да ме насочите към нещо качествено и място в София, където мога да го намеря?
Мерси
17.10.08
05:46
Аз взимам креалкалин на Олимп Нутришън( Полски)на капсули и съм доволен.Влез в гугала на Olimp nutrition и ще ти излезе саита на фирмата вносител от която можеш да си го поръчаш.