07.09.08
16:10
здравейте искам да сваля 15 кг 180 съм висок и тежа 90 кг . Безвъглехидратна диета + л карнитин + бягане как звучи
07.09.08
16:13
Макар да не спадам към групата, от която очакваш отговор, бих искал да ти предложа да опишеш по-подробно за какъв период планираш това отслабване, както и как дефинираш “без”въглехидратната диета? Л-карнитинът е по-скоро аксесоар, бягането генерално следва да се приеме като успешен метод, но само то ли ще е или ще комбинираш с тежести?
абе стига да бяга6 редовно и да ограни4ава6 ваглехидратите и парженото 6е има6 успех
И аз не съм от хората, които питаш, ама все пак да ти кажа - твоята формула звучи толкова добре, колкото добре звучи въпросната диета (тоест, тя е същественото в цялата работа). Ако я кажеш каква е тя, тогава вече може да се говори повече.
И в тоя ред на мисли - 180 см, 90 кг е доста добре според мен, може би просто трябва да започнеш да вдигаш малко щанги, за да се постегнеш... на повечето хора проблем не са им мазнините, а по-скоро липсата на особено развити мускули под тях. А с 15 кг по-малко ще си слабичък доста, не знам дали е добра идея.
08.09.08
15:29
ами сутрин ям омлет от 3 яйца вътре с някакъв зеленчук и филенце :) обяд месце със салатка вечеря някоя салата или я прескачам гледам и да не ям мноо а относно тежестите аз си вдигам искам да се орелефя гърба си има релефче вярно малко зацапано както и ръцете обаче проблема е че имам спойлери (паласки) и корем искам и малко от гърдите да сваля че се омазниха ;] планирам от 1 месец до 2 да сваля 10 - 15 кг
Мнението беше редактирано от 50cent_piggy_bank на 08.09.08 15:31.
Защо всички задават масово въпроси във форума, а не четат предварително статиите в сайта? Митак, агитирай модовете си да пускат линкове към примерно разработени и съществуващи статии! Така форума ще стане малко по-раздвижен! И ще се дават наистина мнения вече, дали линка е удачен и т.н. Хубава идея, нали?
08.09.08
20:34
Да, до голяма степен се стараят всички да предоставят информационни ресурси по този начин - следва проблемът с четенето, но вече ще излезнем от фокуса на конкретната тема.
09.09.08
09:02
Ето ти няколко съвета как да свалиш кг.
*Внимавай какво ядеш
*Намали хляба и замени, белия хляб с пълнозърнест.
*Гледай да вечеряш най-касно в 18.00 -19.00 часа.
*Плодовете съдържат фруктоза (плодова захар), затова не прекалявай с тях.
*Яж повече зеленчуци.
*При тренировка с тежести, наблягай на повече повторения.
*Мазнините се топят най-добре от аеробни тренировки сутрин на гладно или след тренировката с тежести.
*След аеробна тренировка е добре 1 час да не ядеш нищо. 30 мин.преди аеробната тренировка може да пиеш Л-Карнитин
*Замени нормалната готварска сол с диетична (калиева) сол - защото тя не задържа вода.
*Някои от хранителните добавки за топене на мазнините са: фат бърнери, л-карнитин, зелен чай, КЛА, добавки повишаващи телесната температура и т.н.
*Пий повече вода
*Яж често, но в малки количества.
50cent_piggy_bank следващия път като реши да пускаш тема измисли по -добро заглавие !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 09.09.08 14:24.