Кога да започна да приемам хранителни добавки?

08.09.08
23:37

Здравейте,
Имам няколко въпроса относно хранителните добавки...
Начинаещ съм , тъкмо започвам да тренирам във фитнес зала , та въпроса ми е - кога мога да започна да приемам хранителни добавки.
Настроил съм се да приемам протеин, креатин , глутамин , аминокиселини и витамини , та.. като начинаещ да започна ли да ги приемам, когато тренирам или да изчакам известно време?
Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави.

09.09.08
05:17

Изчакай поне 5-6 месеца. След което нищо друго освен протеин.

09.09.08
06:17

Не бързай,рано е още

FZ

09.09.08
08:42

казано от Ангелов на 08.09.08, 23:37:

Здравейте,
Имам няколко въпроса относно хранителните добавки...
Начинаещ съм , тъкмо започвам да тренирам във фитнес зала , та въпроса ми е - кога мога да започна да приемам хранителни добавки.
Настроил съм се да приемам протеин, креатин , глутамин , аминокиселини и витамини , та.. като начинаещ да започна ли да ги приемам, когато тренирам или да изчакам известно време?
Благодаря предварително за отговорите.
Поздрави.

Кой набор си ?

09.09.08
17:47

Потренирай половин-една година, пък като усетиш, че ти спират силите и не възстановяваш добре-тогава прибягвай към помощта на добавките.

ГН

10.09.08
09:47

Точно. Обикновено при повече хора това став около 8-мия месец непрекъснат стаж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1