09.09.08
09:56
Здравейте.Купих си въпросния продукт и сега се чуда как да го приемам,затова ще се допитам и до вас.Тренирам джудо и по принцип имам 2 тренировки - от 10 и от 17 часа.Сутрешната по принцип имаме “щанги” - набирания,кофи,въжета и тем подобни.По-късната е с кимона.Получава се една обърквация и просто не мога да намеря начин как да го приемам,се пак трябва 2 часа преди него да не ям нищо...Помагайте! :)
Добре каква е тая тенденция напоследък да се копува нещо и после “Как/кога да го пия” !?
09.09.08
16:17
Ставаш към 7:30, закусваш, към 9:20-30 взимаш НОКС, след тренировка обядваш, към 3 часа пак ядеш, 16:30 взимаш НОКС. Незнам колко време ти продължават тренировките за да ти кажа по-точно.
две дози НОКС ще са му много. по-добре само преди силовата тренировка да го пиеш. много ми е интересно закакво му е на джудист азотен бустър?
10.09.08
09:57
Еми това е сайт в който трябва да обменямае информация и да си помагаме , не да се заяждаме.Джудото не е само техника,трябва и много сила.Лятото като нямахме тренировки блъсках във фитнеса и ми остана от въпросния продукт.Мисля ,че не върви да го захвърля като се има предвид цената му...
Значи най-добре ще е да ставам по-рано сутрин , да закуса и след това да си го изпия :)