как да ям мюслито

TQ

10.09.08
13:10

извинете акоо ве4е има такава тема но скоро си зех едно мюсли с 6 вида плодове и бадеми и ле6ници натро6ени ватре.искам да попитам 6тото аз сам слаби4ак за годините ми искам да ка4а мъскълна маса с мюслито.Плс кайете по колко да ям и колко 4есто и скакжо мляко,предварително благодаря

10.09.08
13:24

Къде си я забил тая тема :))) Продаваш ли го това мюсли ;) Само с мюсли нищо няма да направиш - то съдържа предимно въглехидрати. Яж 6 пъти дневно храни богати на белтъчини - месо, риба, млечни продукти и чети, ЧЕТИ МНОГО!

FZ

10.09.08
14:22

казано от tqnata на 10.09.08, 13:10:

извинете акоо ве4е има такава тема но скоро си зех едно мюсли с 6 вида плодове и бадеми и ле6ници натро6ени ватре.искам да попитам 6тото аз сам слаби4ак за годините ми искам да ка4а мъскълна маса с мюслито.Плс кайете по колко да ям и колко 4есто и скакжо мляко,предварително благодаря

С прясно млекце става екстра  ;-)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 10.09.08 14:22.

TQ

10.09.08
14:47

мерси много за саветите

10.09.08
16:53

Предпочитам кисело мляко, по-добре ;)

и с кисело и с прясно си става тука вече е въпрос на предпочитание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1