09.09.08
21:50
Дайте мнения за този продукт silabg.com/bg/product/detail/cid/11/search_what/silver/id/1069/EXPLODE-SILVER%20PRO
Сега яко ще ме оплюят ама според мен тоя продукт е супер и ще ти кажа по какви критерии го оценявам. Винаги съм казвал, че не може да се оцени протеин по сила или ефект. Но аз съм забелязал следните неща:
1. Има страхотен вкус - омръзна ми от преподсладени протеини, които са толкова сладки, че ми се драйфа от тях. Омръзна ми от аспартам и изкуствени оцветители.
2. Стомахът и червата ми го понасят много по-добре от който и да е суроватъчен, дори изолат. Не се подувам, а и явно по-бавното усвояване на аминокиселините не ми поднася неприятни усещания заради Триптофана в него, който е прекурсор на серотонина, който пък е основния регулатор на чревната перисталтика и куп други неща. Пепсинът и пробиотиците изглежда също вършат доста добра работа.
3. Цената ми изнася, въпреки че за същите пари ми се връзва суроватъчен изолат.
4. На теория е млечно-яйчен, което всъшност са 2 вида протеин с различно време на усвояване. Доколкото знам след суроватъчния се нарежда яйчния, след него млечния и след това соевия. Аз лично мисля, че този протеин е идеален както за през нощта, така и през деня.
Пак казвам, че не е редно по показатели да се сравнява със суроватъчен и предполагам, че перфектната комбинация е да ги приемаш и двата или като мен в момента с доста аминокиселини сутрин и след тренировка.
50 лв/кг за БГ протеин... За тази марка не съм чувал добри неща, но не съм я използвал и не смятам!
50 лв/кг за БГ протеин... За тази марка не съм чувал добри неща, но не съм я използвал и не смятам!
Ами аз честно казано още не съм чул нищо лошо за нея. От самото начало ползвам техни продукти. Мисля, че понякога сме прекалено предубедени към българското. Пък и единственото българско в тоя протеин е кутията. Мнението ми за Explode и Power Food е на светлинни години от това за Биогейм, Нутрим и Атлетик. Този въпрос много е разискван и докато не почнат да се прилагат доказателства си е чисто и просто спам.
10.09.08
09:20
Какво си ползвал на Експлоуд освенп този протеин? Имат неща на сносни цени, но не мога да н съм поне малко предубеден. Иначе Power Food креатина, който е произведен в с. Калугерово близо до моя град, до тук още малко и човек да повърне... НО - имаше страхотен ефект. 15% повишение в силата в дългосрочен план - след зареждащата фаза, а не както някои си внушават още с първото пиене.
Кобра, за Пауър фууд не съм казал нищо лощо, в момента привършвам кутията креатин етил естер и от началото съм качил 10кг на лежанката, което си е много за месец!
Между другото атлетик не ги бях чувал, всеки ден откривам нови и нови БГ “хранителни” добавки ;) И май само на мен не ми прави такова впечатление ужасния вкус ;)
Oт поста на Кобра разбирам, че протеинът е супер, защото има добър вкус и му понася на стомаха. Чудно.
Вече ме мързи да ви оплювам, никъв ефект.
Oт поста на Кобра разбирам, че протеинът е супер, защото има добър вкус и му понася на стомаха. Чудно.
Вече ме мързи да ви оплювам, никъв ефект.
Различни хора, различен организъм, различни цели, различни критерии... различен Свят...
Вече ме мързи да ви оплювам, никъв ефект.Различни хора, различен организъм, различни цели, различни критерии... различен Свят...
True, true..
11.09.08
05:58
Май още съществуват, от Пазарджик са, по принцип може би най-лошите добавки на пазара, едно рвеме бяха поне евтини - като бяха вносните 30 лв килото хулбавите, Нутрим - 15лв, Атлетик имаха и за 8лв/кг. Изведнъж, едва ли не за 2 години, същите станаха на 20лв. Пил съм малко от тях, все пак съм от същия град и съм ги взимал директно от производителя, ама бях малък тогава и не мога нищо да кажа.
Silver Pro съм изпил към 2 кутийки и не мога да кажа лоша дума. ;)
Е, да 2 кутийки е сериозно количество за да направиш обективен коментар за продукта... :)
Е, да 2 кутийки е сериозно количество за да направиш обективен коментар за продукта... :)
И то на протеин, а не на Анадрол 50 :)
Еми 2 кг протеин изпих просто ей така. Не съм останал недоволен, но и не съм усетил нещо. То това е протеин все пак . Аз не съм от хората които коментират “невероятната” хранителна добавка “протеинова пудра”. Супер жалко ми звучи. Пия над 3 кг протеин на месец (при цикъла с АХ изпих 2 пакета Матрикс и 1 кутия 5 лб. ГС за 45 дни). Какво толкова коментирате не мога да разбера? По никакъв начин няма да усетите разлика от това дали ще си купите евтин млечно яйчен протеин на biotech примерно и от този.
23.09.10
17:57
Вчера си поръчах Silver PRO на EXPLODE въпроса ми е как да го пия колко пъти на ден преди или след тренировка и т.н. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Мнението беше редактирано от ivcho_18 на 23.09.10 18:07.