11.09.08
16:08
Значи, имам 1кг БЦАА на Bio-Advanced разтворими, на прах.
Въпросите са следните:
АКО правя кардио сутрин, преди ядене, кога да ги взимам?
Не искам да ги взимам непосредствено преди или след кардиото, за да не се използват за енергия и така се губи смисъла и на киселините и на кардиото.
След тренировка (или преди?), колко време след? Непосредствено или след около 15мин, или посредата на деня между някое хранене.
В нетренировъчен ден?
П.С. В момента чистя.
благодаря.
казано от HeartCore на 11.09.08, 16:08:
Значи, имам 1кг БЦАА на Bio-Advanced разтворими, на прах.
Въпросите са следните:
АКО правя кардио сутрин, преди ядене, кога да ги взимам?
Не искам да ги взимам непосредствено преди или след кардиото, за да не се използват за енергия и така се губи смисъла и на киселините и на кардиото.След тренировка (или преди?), колко време след? Непосредствено или след около 15мин, или посредата на деня между някое хранене.
В нетренировъчен ден?
П.С. В момента чистя.
благодаря.
При така зададени въпроси човек не би могъл да отговори. И все пак виждам, че нямаш никаква представа как да ги пиеш, но ще се опитам да отговоря.
Не си казал дали пиеш протеин отделно, но да речем, че не пиеш.
Тренировъчен ден - сутрин (10гр.), преди (10гр.) и след трен. (10гр.)
Нетренировъчен ден - сутрин (15гр.) и преди лягане (15гр.).
Гледай да пиеш по 30-40гр. (може и повече)на ден за да има някакъв ефект.
Не знам ти какво ми препоръчваш но:
“Suggested Usage:
Take 1 teaspoon (about 2 to 3 grams) twice a day or as suggested by a health professional”
Не, не пия протеин.
11.09.08
16:58
Специално Ви направих тема за БЦАА,а вие продължавате да задавате едни и същи въпроси!!!! Моля ВИ,четете! Не случайно е този форум!!! Да се повтарят едни и същи неща при положение, че са разяснявани! Просто се разтърси! Специално за БЦАА има огромна тема