Амино 2000 на АСН

10.09.08
19:08

Какво е мнението ви за този продукт? Позлвали ли сте го?
Смятам да го приемам заедно с креатин (ЕЕ)
Една таблетка съдържа 2000 мг протеин.
3 приема на ден,
сутрин 4 таблетки,
На обяд-3, ако съм на фитнес (понеделник, сряда, петък)-6 след тренировка
Вечер след тренировка по карате(понеделник-петък)-5, ако не съм на трен - 3.
Приемам всякакви критики :)

10.09.08
20:49

Дай си парите за нещо друго.

11.09.08
12:00

Аз съм ги пил, но какво да кажа - нормални амини. Доста по-добри са ВСАА-то на АСН!

Ако очакванията ти са да “усетиш” или самите тях, или осезаем прогрес в кратки срокове, мненията са ни излишни, тъй като нагласата ти би била погрешна. Разбира се, по-вероятно е да подхождаш с ясна цел за приема им и в такъв случай палците ми сочат нагоре за продукта. Съфорумците може би знаят след какъв прием смея да споделям мнение за спортни храни. :)

СБ

11.09.08
12:28

Е... Аминки, какво може да се каже.
Гледаш:
-грамаж на хап
-концентрация
-цена
-преценяваш дали можеш да си позволиш финансово прием от по 15-20 на (ако са по 2 грама) на веднъж

И

Си решаваш дали ти е изгодно... това важи за аминките по - принцип, не само за тези (казвам го сега Вальо да не вземе да се обиди нещо... но наистина това е сила за всички видове аминки ;) ) Ако някой си мисли че може да отбие номера с 4 хапа... Е тогава явно парите са ви излишни, защото ги давате на вятъра. По добре си вземете 2 внесто 1 кутия протеин.

ВИ

11.09.08
12:51

казано от silabg.com на 11.09.08, 12:28:

(казвам го сега Вальо да не вземе да се обиди нещо... но наистина това е сила за всички видове аминки ;) )

Че защо да се обиди Вальо?:)
Има повече от един начин за успешен прием на аминките. Повечето хора ги пият по 15-20 хапанаведнъж и са доволни (за себе си). Аз мисля че по-удачния прием е  пак 15-20 , но разделени на 6-7 приема - след всяко хранене.
И както митко каза- ползите от такива подобрения в храненето се забелязват от опитните трениращи в голям диапазон от време.

11.09.08
15:20

казано от Валентин Иванов на 11.09.08, 12:51:

(казвам го сега Вальо да не вземе да се обиди нещо... но наистина това е сила за всички видове аминки ;) )

Има повече от един начин за успешен прием на аминките. Повечето хора ги пият по 15-20 хапанаведнъж и са доволни (за себе си). Аз мисля че по-удачния прием е  пак 15-20 , но разделени на 6-7 приема - след всяко хранене.
И както митко каза- ползите от такива подобрения в храненето се забелязват от опитните трениращи в голям диапазон от време.

15-20 наведнъж - чудя се, как не се задавяте(особено ако става дума за големите хапове по 2гр) ! И също така - колко вода е необходима за да се преглътне тази малка армия от хапове.

СБ

11.09.08
15:33

казано от Владимир8507 на 11.09.08, 15:20:

казано от Валентин Иванов на 11.09.08, 12:51:

15-20 наведнъж - чудя се, как не се задавяте(особено ако става дума за големите хапове по 2гр) ! И също така - колко вода е необходима за да се преглътне тази малка армия от хапове.

well u got the point…

15-20 се събираха, като пиех пак + аминокиселини, но така и не успях да намеря смисъла на такъв нокаутиращ прием. Разбира се, аз малко килограми имам да поддържам в бокса. Следвам методиката, която Вальо сподели - малко, често, бързо.

11.09.08
18:15

казано от Димитър Михайлов на 11.09.08, 17:20:

15-20 се събираха, като пиех пак + аминокиселини, но така и не успях да намеря смисъла на такъв нокаутиращ прием. Разбира се, аз малко килограми имам да поддържам в бокса. Следвам методиката, която Вальо сподели - малко, често, бързо.

Аз когато пиех Pump+Stak2 се събираха 16, даже се бях специализирал да ги пия наведнъж всичките.... обаче там става дума за малки капсули, а не за хапове от сорта на тебеширите Optimum2222

11.09.08
19:00

Ами Оптимум са малко над 2 грама, а тези са 2 ;)
Да излизат ми доста изгодно и не мисля че има проблем да пия 10-15. Трябва ми за възстановяване веднага след тренировка, тъй като на седмица имам общо 7-10 тренировки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1