06.09.08
14:37
Кажете ми къде във Варна има такава зала, където мъжете и жените тренират отделно. Има ли изобщо такава във Варна или не ? Някой може ли да помогне, моля ви.
Хаха :lol: няма такава зала където има и мъже и жени отделно в едно. Иначе във Владиславово близо до пазара, на Магнолиата има женски фитнес :)
06.09.08
15:51
добре разбрах че има женски фитнес зали, но не това ми трябва. а има ли само мъжки фитнес зали в които не се допускат жените?
казано от Margaritka на 06.09.08, 16:22:
Ако има такива, биха ги обвинили в дискриминация. ;)
Мен не са ме обвинили в дискриминация все още ;) :)
07.09.08
09:56
казано от as_like_that на 06.09.08, 15:51:
добре разбрах че има женски фитнес зали, но не това ми трябва. а има ли само мъжки фитнес зали в които не се допускат жените?
Незнам поради каква причина търсиш подобна зала, но има известна логика в това ;) За съжаление, няма такава зала, на която на входа да пише “Забранено за жени”, но веднага се сещам за няколко зали, където условията са такива, че жени рядко припарват.
Едната е на стадион Черно Море, а другата в читалище Маяковски.
В Херкулес в Левски има жени, но са сравнително малко.
казано от Питона на 07.09.08, 08:50:
казано от Margaritka на 06.09.08, 16:22:
Ако има такива, биха ги обвинили в дискриминация. ;)
Мен не са ме обвинили в дискриминация все още ;) :)
Никога не е късно, така че имай едно наум... ;) ;) ;)
е, ще бъда нащрек! :) Ориентацията си ми е хетересексуална, това е силен аргумент, който ще използвам в съда! ;) :) :)
Ще ме убиете ве хора :lol:
И все пак след като получи отговори би ли казал защо искаш така?
П.С.-намери някоя мръсна,потискаща зала, в която вони на пот, пълна с животни-там едва ли ще има много жени :-)
Ами има някои по-скромни зали,пълни с ученици и студенти.Жени по принцип не ги посещават.Търсят нещо по-специално.В тях може да се скриеш от гаджето за час-два. :-)
:lol: Ще се попикая от смях :lol: Защо искаш да няма жени бе човек :lol: И по темата.. не съм сигурен че има зала в която не се допускат жени или в зала която да не ходи поне 1 жена,но все пак мисля че има решение на въпроса.Можеш да отидеш и попиташ в зала в която ти е удобно да тренираш кога няма жени или нещо такова ако не те е срам да попиташ разбира се :lol: В Херкулес идват жени но към следобедните и вечерните часове,но виж мисля че сутринта като отварят залата няма нито една жена.Има 3-4 човека които идват точно когато отварят залата(не съм сигурен но мисля че от пон-пет отваря в 7:30 а в неделя 9:00)Не съм ходил по това време но съм убеден че не ходят жени тогава :)
08.09.08
15:36
Отсега да ти кажа...ако те е срам от факта,че тренираш - забрави за всякакви резултати.
В моята зала идват около 9849343294 коча и между 2 и 5 жени, не съм сигурен. Просто не е много уютна, а 2-3 от вело уредите са с табелка ‘не работи’ целогодишно, 2-3 не работят, но нямат табелка, а има и 2 които РАБОТЯТ. Всичко е грубо и неугледно и си е баш за хардкор тренировки. Не пише, че залата е само за мъже, но условията го предполагат, така че намери си нещо подобно (а и ще е по-тънкаж цената на картата) :))))
08.09.08
18:06
казано от DeadManWalking на 08.09.08, 15:36:
Отсега да ти кажа...ако те е срам от факта,че тренираш - забрави за всякакви резултати.
Много остро изказване. Подкрепено ли е с нещо?
Нямаш представа колко хора така са започнали и сега не можеш да ги накараш да спрат.
08.09.08
19:20
казано от Георги Гайдов на 08.09.08, 18:06:
Много остро изказване. Подкрепено ли е с нещо?
Нямаш представа колко хора така са започнали и сега не можеш да ги накараш да спрат.
Аааа,ти имаш предвид физически резултати?Тяло?Е да,ще има резултат... :roll:
08.09.08
19:25
Много бързате с изводите ;) Човека може да има съвсем друго предвид. Аз примерно също предпочитам да тренирам в зали, където няма много жени, но поради съвсем други причини. Даже мисля да пусна една анкета по този въпрос, защото явно вълнува не само мен.
Брех че извод - ти да си чувал за индивидуална нагласа Дедмен? Дори Дориан го доказа. Тренира в едно мазе и намаза каските на всички! ;)
08.09.08
21:05
Аз говорих за срам...Дориан е бил състезател..показвал се е по подиуми...далеч си от това,което имах предвид. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 08.09.08 21:06.
Мислиш ли? :) Този който изпитва срам, е далече с по-голяма воля, от този, дето не изпитва срам!
09.09.08
11:48
Мисля ,че преди да градиш мускули трябва да изчакаш да ти порастнат топки.
09.09.08
14:56
казано от DeadManWalking на 09.09.08, 11:48:
Мисля ,че преди да градиш мускули трябва да изчакаш да ти порастнат топки.
Това отива директно в бисерите, въпреки че не е гаф, а доста вярно изказване. :-)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 09.09.08 14:57.
09.09.08
20:39
Аз не се срамувам от жените в залата, защото 2 години съм тренирал в зала където има и мъже и жени. Но после се преместих да уча във Варна и ето ме сега си търся зала, в която да има много мъжки уреди, лостове, лежанки и по-малко женски уреди. Стана ми ясно че няма зала без жени, но поне нека да бъдат минимален брой. Пак казвам че не от срам го правя, а защото ще ми бъде по-спокойно когато наоколо не се навърта някоя засукана мацка. Не искам нищо да ме разсейва.
Хора кажете някоя добра зала за сериозна “мъжка тренировка”. Не държа на екстрите и няма да се къпя там, така че не държа и на хигиената в банята. Условието е ясно - минимален брой жени. Мисля че бях достатъчно ясен.
И аз така обичам, ама във моя фитнес има жени въпреки че на 200 метра има фитнес само за жени...
Все пак кат видя някоя мацка, малко се разсейвам :)
Казах ти.В Херкулес сутринта няма жени.Ако искаш да тренираш след следобедните часове от 1-4 .После може да дойдат жени а има и една за която ми казват че много й се е*е :lol:
11.09.08
07:12
казано от ozo на 08.09.08, 15:42:
В моята зала идват около 9849343294 коча и между 2 и 5 жени, не съм сигурен. Просто не е много уютна, а 2-3 от вело уредите са с табелка ‘не работи’ целогодишно, 2-3 не работят, но нямат табелка, а има и 2 които РАБОТЯТ. Всичко е грубо и неугледно и си е баш за хардкор тренировки. Не пише, че залата е само за мъже, но условията го предполагат, така че намери си нещо подобно (а и ще е по-тънкаж цената на картата) :))))
коя е тази зала ? къде се намира ?
Само не разбрах,какво ти пречат жените?
Питон,ти нямаш зала,имаш студио...така,че няма дискриминация,тъй или иначе се влиза по един :) Ако така мога да се изразя :)
+тва в залата,където ходя си има всичко необходимо за една мъжка тренировка и въпреки това си има добре спретнат женски кът :)
С една дума мисля,че темата е безсмислена.
Мнението беше редактирано от Финдо на 11.09.08 09:36.
12.09.08
14:35
казано от dan4o93 на 10.09.08, 11:37:
Казах ти.В Херкулес сутринта няма жени.Ако искаш да тренираш след следобедните часове от 1-4 .После може да дойдат жени а има и една за която ми казват че много й се е*е :lol:
Сутрин съм засичал по някой път и жени, но много рядко. То всъщност сутрин почти никого не засичам, защото нормалните хора или спят или отиват на работа, а аз тогава се връщам :cheese: .