Хормон на ръстежа???

Темата е заключена.

12.09.08
15:55

Здравейте!Прочетох , че има хормон на ръстежа които може да се стимулира с някакви хапчета искъм да попитам момчетата дали има такова нещо и ако има обяснете ми го малко по подобно и да попитам от момичета може ли да се исползват тези хапчета....

Темата беше редактирана от emzo на 12.09.08 20:12.

12.09.08
16:46

Отсега да ти кажа, че ако целта ти е порастване на височина, (почти) всичко е въпрос на ген ;) С тези хапчета, само ще си дадеш парите на вятъра.

А и при условие, че си момиче, не виждам защо искаш да се издължаваш - хората са го казали “Дълга за парад, ниска за креват” :-)
(надявам се хумора ми да не ти се струва прекалено груб и да те обижда)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 12.09.08 16:48.

12.09.08
17:21

Ми не не се обиждам ,но искaм да отслабна това ми е целта обаче си мислех че кaто пораста малко може да се по-оправя с килограмите...аи приятелят ми е 1,94 висок а аз едва 1,65 горе долу защото съм му до рамото... та кажете ми ко да направя че да по-оправя тялото си пробвах с тичане и ме кефи но няма с кои да тичам а така се сдухвам пробвах с гирички в къщи но правя мускул на ръката нищо друго на фитнес неща защото е пълно с цигани които се закачат а съм от малък град и много фитнес зали няма ... пробвах с кафе за отслабване но съм с ниско кръвно и получавам въртене на свят и ме болят очите.И го спрях аи ефекта беше нулев ,та помогнете ми,моля :coolsmile:

Мнението беше редактирано от piccola на 12.09.08 18:07.

12.09.08
17:34

Kажи на вашите, че в риненето с мотика хляб няма. Да те пратят най-сетне на училище, да се научиш да пишеш.
ОМГ, понякога се чудя накои същества ебават ли се или наистина са толкова прости.

12.09.08
17:58

Ei q se celuni otzad ...imam si problem 4e sum oburkala nqkoq i druga duma…tOVA 4E SUM MOMI4E NE TI DAVA OSNOVANIE DA ME NAGRUBQVA6 ne sum sviknala da pi6a na BG qsno? I ako isku6 da znae6 sega 6te sum studentka tui 4e ne mi se pravi na mn umen….. 4e sum sigorna 4e v daskalo si imal samo 2 ,3,2 tui 4e ne drunkai gluposti ai tova e tema na drugo ravni6te spored men a ne za pravopis golqmia zubar….apffff

12.09.08
18:26

казано от butthead на 12.09.08, 17:34:

Kажи на вашите, че в риненето с мотика хляб няма. Да те пратят най-сетне на училище, да се научиш да пишеш.
ОМГ, понякога се чудя накои същества ебават ли се или наистина са толкова прости.

Подобни изказвания започват да ти стават запазена марка. Незнам какво целиш - да се правиш на интересен, да провокираш или да избиваш някакви комплекси. При всички положения, не е забавно ;)

казано от piccola на 12.09.08, 17:21:

Ми не не се обиждам ,но искaм да отслабна това ми е целта обаче си мислех че кaто пораста малко може да се по-оправя с килограмите...аи приятелят ми е 1,94 висок а аз едва 1,65 горе долу защото съм му до рамото... та кажете ми ко да направя че да по-оправя тялото си пробвах с тичане и ме кефи но няма с кои да тичам а така се сдухвам пробвах с гирички в къщи но правя мускул на ръката нищо друго на фитнес неща защото е пълно с цигани които се закачат а съм от малък град и много фитнес зали няма ... пробвах с кафе за отслабване но съм с ниско кръвно и получавам въртене на свят и ме болят очите.И го спрях аи ефекта беше нулев ,та помогнете ми,моля :coolsmile:

Няма да можем да ти отговорим на всичките въпроси в една тема. Ти си абсолютно начинаеща в областта, така че ПЪРВО ще трябва да отделиш няколко дни да прочетеш сайта из основи, да се запознаеш с хранителните режими за отслабване, с фитнеса като спорт и с тренировъчните програми, подходящи за теб. Абе, с две думи - трябва да започнеш от АБ. На правилното място си, иска се само малко воля да прочетеш всичката информация.

А това че стигаш на приятеля си до рамото... не би трябвало да е проблем. Ако за него е проблем, добре ще е да си потърсиш нов приятел :-)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 12.09.08 18:30.

12.09.08
18:41

казано от Владимир8507 на 12.09.08, 18:26:

казано от butthead на 12.09.08, 17:34:

Подобни изказвания започват да ти стават запазена марка. Незнам какво целиш - да се правиш на интересен, да провокираш или да избиваш някакви комплекси. При всички положения, не е забавно ;)

На мене пък ми харесват. Не избива комплекси, просто от такива въпроси и на мен ми стигат до гуша и ми избива акне.

12.09.08
18:41

Първо благодаря ти за онзи по горе наистина ме изкара от нерви.... :red:  а колкото за другото също благодаря за съвета може пък и да помогне не знам ,но няма да се отказвам за бала трябва да съм най-голямата сладурана на даскалото ми  :coolsmile: не че съм дебела, аз съм нормална смисъл 49 кил обаче съм момиче и си ме избиват комплекси като видя в някое списание някои модел и за това искъм да отслабна още малко поне до 45кил :red:

12.09.08
18:42

казано от piccola на 12.09.08, 17:58:

tOVA 4E SUM MOMI4E NE TI DAVA OSNOVANIE DA ME NAGRUBQVA6/

Олеле. Точно затова, че си момиче вместо някой мод да ти локне малоумната тема получаваш “мек” и “нежен” отговор от Владо. Ако не беше пояснила, че си момиче щяха да те напсуват 5 човека отдолу или най-малкото нямаше да ти обърнат внимание по две причини. Първо - идиотски правопис, и второ - наличие на поне 10 идентични на твоята теми за последния месец. Които ти щеше да намериш ако беше положила елементарно усилие да поразгледаш по-надолу във форума. Да потърсиш и да почетеш, вместо да чакаш да получиш информацията наготово. Цялата ви работа е такава - курвенска. Прикривате се зад външната си слабост и невинност и си мислите, че всичко ви е позволено. Щото видиш ли мъжот няма да те “нагруби” или посегне понеже си жена.
ПП: Да живее българското висше образование ако приемат такива като теб в университетите ни.

Мнението беше редактирано от butthead на 12.09.08 18:44.

СБ

12.09.08
19:03

ButtHead понякога се чудя имаш ли граница... голям непукист си ;) за редовните читатели във форума са ежедневие потовете ти и ги приемаме нормално (е поне аз де, дори доста често се забавлявам), но някои от новите членове направо ги хвърляш off the curb.. ;) Само силните оцеляват все пак.... и плеснатите през устата... ;)

Сега по същество... Писна ми от теми за хормона на растежа... Хора това не е шега работа (казвам го спокойно, а не викам)!! 1,65 не е зле за момиче. проблема не е твой ами на твоя приятел, че е расъл толкова :) За да порастнеш, както ти каза Владимир, всичко зависи от генът ти всичко друго е BS рекламна стратегия за да се продаде безценното магическо хапче. Ние сме в индустрията с двата крака и двете ръце и мила моя, такова хапче от сега ти казвам няма!!

Ако целта ти е да отслабнеш, ... виж това е друга работа... тук може да поговорим и задълбочим!!!

Относно Butthead, не му се сърди... той си е такъв и след време ще свикнеш с него... не е задник, просто понякога мисълта му тече малко по-бързо и хората остават с такова впечатление за него... ;)

Butthead сега да не вземе да ни се обидиш... it’s all joke… dont shift from first to fifth gear in a spit second… ;)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 12.09.08 19:04.

12.09.08
19:07

:smirk: Така,Господине...искъм само да отбележа че първото което е не съм курва , второ не е много уместно да ме нагрубявате нали?! И да не се съобразих да погледна другите теми,за което се извинявам , а колкото до правописа си обеясних вече ,че ми трудно да пиша на български... и след като Ви дразни моята тема ,ми не я четете никои ама никои не Ви задължава да я четете.Довиждане!

СБ

12.09.08
19:11

казано от piccola на 12.09.08, 19:07:

:smirk: Така,Господине...искъм само да отбележа че първото което е не съм курва , второ не е много уместно да ме нагрубявате нали?! И да не се съобразих да погледна другите теми,за което се извинявам , а колкото до правописа си обеясних вече ,че ми трудно да пиша на български... и след като Ви дразни моята тема ,ми не я четете никои ама никои не Ви задължава да я четете.Довиждане!

Hey, read what I wrote up there… This is the way he is… Don’t be offended and take it personally. Your goal is to get what you need from here - ANSWERS OF YOUR QUESTIONS!!! Think smart!!! ;)

ГН

12.09.08
19:11

казано от silabg.com на 12.09.08, 19:03:

ButtHead понякога се чудя имаш ли граница... голям непукист си ;) за редовните читатели във форума са ежедневие потовете ти и ги приемаме нормално (е поне аз де, дори доста често се забавлявам), но някои от новите членове направо ги хвърляш off the curb.. ;) Само силните оцеляват все пак.... и плеснатите през устата... ;)

Сега по същество... Писна ми от теми за хормона на растежа... Хора това не е шега работа (казвам го спокойно, а не викам)!! 1,65 не е зле за момиче. проблема не е твой ами на твоя приятел, че е расъл толкова :) За да порастнеш, както ти каза Владимир, всичко зависи от генът ти всичко друго е BS рекламна стратегия за да се продаде безценното магическо хапче. Ние сме в индустрията с двата крака и двете ръце и мила моя, такова хапче от сега ти казвам няма!!

Ако целта ти е да отслабнеш, ... виж това е друга работа... тук може да поговорим и задълбочим!!!

Относно Butthead, не му се сърди... той си е такъв и след време ще свикнеш с него... не е задник, просто понякога мисълта му тече малко по-бързо и хората остават с такова впечатление за него... ;)

Butthead сега да не вземе да ни се обидиш... it’s all joke… dont shift from first to fifth gear in a spit second… ;)

А пък на мен ми е чудно защо всички в този форум, новобранци говоря, искат НЕИСТОВО да порастат и защо питат точно нас... Темите на новаци за растежа са около 2 пъти повече отколкото за мускулната маса...

12.09.08
19:36

хм .... поне да си беше казала възраста ..... може да има шанс за растеж, а може и да няма

ВИ

12.09.08
19:49

Девойката каза че ще става студйентка, явно е на около 17-18г.;165см на 49кг и снимката я бива. Телефонче,нещо, имаш ли ?;)
Шегата настрана, но далеч по лесно ще бъде да си намериш някой по мярка (във форума сме много;) , отколкото да си “разместиш” хормоните.
Мен ако питаш нито ти трябва да се издължаваш, нито да отслабваш. А моделките по списанията са кокалести изроди. Ако почнеш да четеш списания за фитнес (или поскоро да разглеждаш , че в тях няма много за четене) е възможно да си изградиш един по здравословен идеал за тяло. А и повечето мацки вътре са по-ниски от теб и пак изглеждат добре.

12.09.08
19:58

Oл МНОГО мерси за комплимента  :coolsmile:  но аз много обичам моя човек и вече сме 2 год заедно тои ме харесва такава каквато съм  нисичка и нормална но аз много се комплексирам от другите момичета (много по слабите от мен),не знам защо е така просто явно имам много ниско самочувствие  :down:

12.09.08
20:04

Ами повдигни си го.

12.09.08
20:08

интересно как????

12.09.08
20:12

Не съм си правил труда да чета темата, но видях достатъчно, за да преценя, че е за ЗАКЛЮЧВАНЕ !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1