14.09.08
09:18
Предприемате ли нещо по-специално по отношение на складирането на протеина, особено когато е в големи опаковки - да речем 10lbs за да не се влоши качеството му? И като допълнителен въпрос - макар че навсякъде пише продукта да се съхранява в оригиналната му кутия, мислите ли че ще има някакъв негативен ефект ако го слагам в по-малки опаковки с цел по-лесно пренасяне - примерно да напълня 400гр кутия Хай Фит на Нутрим с Американ Уей като ми се налага да пътувам. Сигурно ще се поберат над 500гр, Америкън Уей тежи доста, но да видим. Лично аз се съмнявам да има някакъв проблем, но да видя дали някой не е имал неприятни случаи от такъв харктер.
Темата беше редактирана от Георги Николаев на 14.09.08 14:21.
14.09.08
09:50
Просто трябва да е на рафт а не на земята нищо по специално..
Аз си го нося в раницата, разделен на дози в малки пликчета (найлонови) завързани, няма как да се намокри ( тя и раницата е водонепромокаема уж )
И така си нося 3-4 дози с мен.
14.09.08
11:14
Нищо му няма. Гледай да не е на мокро и това е.
14.09.08
14:22
казано от DiscoveryCold на 14.09.08, 09:50:
Просто трябва да е на рафт а не на земята нищо по специално..
За де не се намирки ли? Аз вкъщи съм с паркет, и голямата ми кутия си стои точно върху него, на пода.
14.09.08
14:39
Еми и аз съм на паркет но в другите стай е теракот който е суперстуден 24/7 а кво става когато в стаята е мн горещо теракота студен..същата работа при различните видове мозайки и цименти.. Това все едно да си държиш протеина в мазата където нивото на влага във въздуха е в пъти по високо отколкото надземно равнище. ама стига съм се задълбочавал като го държиш на паркета никаф проблем :)
14.09.08
19:42
Мда. Или за на ге го изядат хлебарките. Не знам как става, в къща живея, от 17 години съм видял максимум 5 хлебарки, така че и това отпада.:) Разбрахме се. Не исках да звуча като заек който се притеснява, че ако изпие 1 гр повече ще се повреди, просто така и така съм дал бая пари, да съм сигурен че няма да го прецакам нещо протеина. Лека вечер!