14.09.08
15:34
Въпросът към по напредналите тука е някаква информация за тази фирма.Целта ми е следната покачване на тегло мускулна маса,смятам цикала да е към януари месец и се чудя коя система схи ми повлияе по добре за едно 10 кг наии много попринцип пия продукти на BSN и се чудя между CELLMASS ,NO-EXPLODE ,TRUEMASS mejdu Advanced Muscle Science тези продукти -1-Androsterone,4-AD,Decavol,Arom-X за тази фирма 4ета много хубави отзиви в чуждите саитове и я научих от наградите на Bodybuilding 2008 имат и те доста награди .Мерси на всички.
14.09.08
16:22
казано от staff на 14.09.08, 15:34:
Въпросът към по напредналите тука е някаква информация за тази фирма.Целта ми е следната покачване на тегло мускулна маса,смятам цикала да е към януари месец и се чудя коя система схи ми повлияе по добре за едно 10 кг наии много попринцип пия продукти на BSN и се чудя между CELLMASS ,NO-EXPLODE ,TRUEMASS mejdu Advanced Muscle Science тези продукти -1-Androsterone,4-AD,Decavol,Arom-X за тази фирма 4ета много хубави отзиви в чуждите саитове и я научих от наградите на Bodybuilding 2008 имат и те доста награди .Мерси на всички.
Имам въпрос към теб, т.е. 2 въпроса, като ми отговориш на тях ще ти дам пълното инфо за компанията и продуктите й:
-на колко си години
-от колко време тренираш
Относно компанията Advanced Muscle Science…
Не искахме да даваме популярност на тази информация все още, но айде от нас да мине... Потребителите до 1 месец ще могат да се радват на Advanced Muscle Science и нейните продукти презентирани от нас за територията на България!!!
14.09.08
16:49
казано от silabg.com на 14.09.08, 16:22:
Не искахме да даваме популярност на тази информация все още, но айде от нас да мине... Потребителите до 1 месец ще могат да се радват на Advanced Muscle Science и нейните продукти презентирани от нас за територията на България!!!
Поздравления от мен! Още една марка, на която симпатизирам ;)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 14.09.08 16:50.
Пиши на кирилица във форумите!
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 14.09.08 19:05.
15.09.08
06:02
Продуктите на BSN и тези на Advanced Muscle Sciene са съвсем различни категории. Това е все едно да сравняваш дренки и пъпеши(място за сравнение няма... Продуктите на Advanced Muscle Science са чисто и просто Хард Кор с гарантирани резултати, каквито са EST, Fast Action Pharma, LG Science, Ergopharm, Anabolic Xtrem, iForce). Продуктите на BSN и Advanced Muscle Science, може да се комбинират, но не и сравняват.
Ако си под 20 години този тип продукти НЕ СА подходящи за теб по никакъв начин, по простата причина,че са хормонални, а ако си под 20 години ти е твърде рано да приемаш такъв тип добавки.
Относно какво представляват, те спадат към категорията Хардкор продукти в абсолютния смисъл на думата. Когато продуктите на Advanced Muscle Science са налични след около месец, ще направим детайлна презентация на всеки един от тях.
Сега накратко:
4-AD - прохормон, който при попадане в организма в следствие ензимна активация конвертира в тестостерон, подходящ за маса и обем. Дозата е 4-6 капсули на ден (800-1200мг)
1-Androsterone - аналог на 1-AD на Ergopharm, попаднал в организма конвертира в 1-тестостерон, подходящ за чиста мускулна маса и твърдост. Дозировката е 300-600мг на ден, може и повече
Decavol - прохормон, който попаднал в организма, конвертира в Нандролон (демек Дека), дозата е 300-400мг на ден,6 капсули
Arom-X - продукт да след цикъл с гореспоменатите
Dienedrone - прекурсор на Тренболон
ОТНОВО ЩЕ ПОВТОРЯ - ТОВА НЕ СА ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦА БЕЗ СЕРИОЗЕН СТАЖ И ПОД 23 ГОДИНИ!!!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 15.09.08 06:19.
а ако трябва да избираме от Advanced Muscle Sciene и EST кои да изберем ?
примерно търсим маса и правим сравнение като комбинираме 2-та най добри продукти на EST и съответно пак 2-та на Advanced Muscle Sciene
коя фирма ще ни предложи повече ?
15.09.08
06:47
Вече всичко опира до организъм, това е все едно да се сравняват по ефект два близки стероида(няма да давам примери). Не се опира до “...коя фирма е по-добра...”, защото предлаганите от двете фирми продукти, макар и да попадат в една категория, като съставки са различни и нямат аналогични продукти помежду си. Когато продуктите на AMS са налични ще направим пълна презентация и примерни цикли меьду предлаганит от нас марки и продукти, както правим към момента на сайта ни.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 15.09.08 06:55.
Добрее мерси ,много ми беше нужна тази информация много ми помогна и ще чакам да ги пуснете в саита и да влязя малко в Хардкор света хахах
15.09.08
18:09
Брей,брей!!! Става доста интересно на българския пазар!Advanced Muslce Science през последнтие 2 години определено нашумяха отвъд океана със своите продукти, които наистина са ефективни и доста интересни. Правилно сте уточнили в какво конвертират и как действат, единствено ще добавя,че наред с прохормона,в продукта са добавени и съставки,които да контролират естрогена,за да не ароматизира,а също така и още някои хитринки за максимален ефект. Дано продължите традицията си на достъпни цени и с тези продукти. Видях в каталога ви и,че ще вкарвате Scivation Whey,който в момента цепи всичко в САЩ,където са луднали по вкуса му и самия протеин. Скоро ли се очаква и той?
15.09.08
18:46
казано от LawrenceTaylor на 15.09.08, 18:09:
Брей,брей!!! Става доста интересно на българския пазар!Advanced Muslce Science през последнтие 2 години определено нашумяха отвъд океана със своите продукти, които наистина са ефективни и доста интересни. Правилно сте уточнили в какво конвертират и как действат, единствено ще добавя,че наред с прохормона,в продукта са добавени и съставки,които да контролират естрогена,за да не ароматизира,а също така и още някои хитринки за максимален ефект. Дано продължите традицията си на достъпни цени и с тези продукти. Видях в каталога ви и,че ще вкарвате Scivation Whey,който в момента цепи всичко в САЩ,където са луднали по вкуса му и самия протеин. Скоро ли се очаква и той?
Другата седмица Scivation, PrimaFORCE, Fast Action Pharma и попълнения при марките EST, MEGA PRO
Относно Scivation Whey... да определено е един дългоочакван протеин, за който и дума в негова полза не трябва да казвам... всичко е по западните форуми и мненията вътре са красноречиви - подробности и презентаци другата седмица, имайте търпение!
15.09.08
19:03
Еее сила, вие пак направихте голям пробив. Незнаех, че сте запланували да го внасяте. Просто страхотна цена и качество, поздравявам ви. А и като знам и вашата ценова политика предполагам, че и в България ще е така. Congrats :)
Мнението беше редактирано от difference на 16.09.08 08:08.