14.09.08
21:51
Ма*ка му!!! Покрай многото ангажименти го проспах, даже забравих коя дата сме!!!!
Ами... ЧРД на патерица на любимият на всички нас bb-team. Та сакралната дата 12.09 т.г. той навърши зрялата деветгодишна възраст.
Порицание заслужават и Митака и Владо, защото нищо не казаха, а не почерпиха!!!
Желаем му още много години да ни радва, догодина за юбилея може да ни зарадва с протеинова торта, амино - сладолед и безалкохолна ракия с витамини!
Да са живи и здрави тея, които постоянно го бутат напред ,малко по малко. Желаем им той скоро да започне да ги дърпа така ,че да полетят.
Поздрави на всичк ипотребители и всеки, допринесъл с нещичко за форума или изданието, както и за вискчи, които го харесват и обичат.
ЧРД, bb-team!!!
14.09.08
23:16
Тогаз (12.09.1999 г.) ли беше бе Стефане, хм май да. Лоша памет имам, аз - не нарочно :) . Айде да ни е честит. За 10-тата година, ще стимулирам Митака да направи ревю и юбилейна седмица. 9 не е като 10. :) Голямо мерси, на всички автори и изобщо хора допринесли за развитието ни, на читателите ни и не на последно място на рекламодателите ни.
Със здраве!
15.09.08
09:03
E e e e e що така си премълчахте че bb-team- чето има ЧРД ,срамота . >:(
Айде с доста голямо закъснение ЧРД на целия екип създал този сайт и форум и на всички гости и потребители на www.bb-team.org здраве , късмет , по-малко спам ! ;-)
За 10 годишнината на сайта да вдигнете повече шум ! ;-P
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.09.08 13:16.
15.09.08
09:05
Честито на всички! И само успехи занапред както досега.
15.09.08
09:59
Вярно, че беше септември месец бе. Честито да ви е, а за 10 годишнината Дзвер даде хубава идея :) Пожелавам на всички да се радваме още дълго време на сайта и на форума.
16.09.08
17:36
Ха! Ако трябва да съм напълно честен, съвсем първият ред код беше написан на 11.09, но игнорираме този момент, че много нарицателна дата е тя. Вървим към интересен юбилей, до който ще се случат все хубави за всички нас неща. :)
16.09.08
17:41
ЧРД на BB-TEAM ! Нека и занапред да допринася за развитието на фитнеса и здравословния начин на живот в България!
17.09.08
15:55
Брей кога минаха сякаш вчера беше започнато всичко.Определено мисля че сайта е фактор в родния ни фитнес.