28.03.04
02:17
Momcheta molq vi pomognete mi! Treniram ot okolko 1 godina . Imam problem s bicepsite. Rukata mi sega e okolo 39-40 sm. ,no osnovno golqm mi e tricepsa. Praviq biceps 2 puti sedmichno po 10-11 serii s po 6-10 povtoreniq 183sm 80 kila. Iskam da popitam dali ne gi pretovarvam mnogo i ako e taka po kolko trenirovki sedmichno da praviq i ot po kolko serii(i s kakvi povtoreniq). :(
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:15.
28.03.04
14:31
Според мене претрениреш бицепса.Прави по 8 максимум 10 серии за бицепса с по 8-10 повторения.Наблегни на базови упражнения и наблегни на възстановяването след тренировка.
Успех
Значи той момчето си е отговорило !! Просто и ясно е че претренирането и води до регенериране на мускулната маса и че на тези клг и ръст тази рака е сравнително добра! Тъкаче по тази тема няма какво повече да се пише а това как да тренираш е индивидоално само не претренирай и сменяй механичният и метаболитня стрес ,редуваж ги типовете тренировки.
по-здрави и успех
29.03.04
00:45
Емчо бате, знаеш ли точното значение на думата “регенерирам”. Та:
Регенерирам = ВЪЗСТАНОВЯВАМ...
И моля те преди да пост-неш нещо прочети го, защото в последния пост имаш 4-5 уникални грешки без да бройм запетайки и т.н.
И последно: По-здрави означава, че пожелазаш на някого на е по-здрав, тоест да не се раболява...
Ако искаш да пратиш поздрави, се пише заедно: ПОЗДРАВИ...
P.S. Не те мразя братле, напротив кефиш ме дори си лафихме в “Ботуша” и т.н. ама е странно да не можеш да пишеш на родния си език...
29.03.04
00:54
хе-хе-хе ще пламне любов :lol: Ама верно че много грешки правописни допускаш без да се сърдиш.Под регенериране сигурно имаш предвид редуциране:)
Пък за човека постнал темата-За ръстът ти според мен ръката ти наистина е зле,а не добре.
Между другото интересува ме през последните 4 дена може би 6 човека питаха за ръце-А някои от тях чел ли е ТЕХНИКИ ЗА РАЗПУКВАНЕ НА БИЦЕПСИ И ТРИЦЕПСИ?
Mnogo golqma lubov buka ot vas momcheta i mnogo fantastika gledate eii :))) degenrira sum iskal da napisha syzelqvam :)) a inache koito ima kritika kakto kazvate na zivo v botusha izvun botusha tam se kazva tupata kritika konstruktivnata kritika ne e tozi nachina da bude iskazana povqrvaite mi
po-zdravi i uspeh
29.03.04
04:06
Ето какво помня за значението, което Биологията придава на думата “регенерация”. Според тази наука това е свойството на организмите да нарастват чрез клетъчно делене (не си спомням само дали беше специфично или неспецифично, но лесно може да се провери). В повечето случай мускулната тъкан нараства чрез делене на миофибрили, т.е. органелите на мускулните клетки, а не на самите клетки. Незнам възможно ли е да се приложи дадената дума в случая.
Колкото до размерите на двуглавия мишничен, анатомично масата му се определя като 1/3 от тази на мишницата. Предлагам да снимаш мишницата си флексирана и да я постнеш тук. Гарантирам ще има по-ясни предложения за излизане от това положение.
Аз лично сьм чел вьпросното четиво за разпукване на бицепси.Сьщо така зная и за автора някои неща.Този германец есилов атлет и един от пьрвите които са използвали синтола.Така че се сьмнявам 65 см.рька да е само от упражнения :cry:
29.03.04
18:25
Знаех си, че така ще стане, за тва мислех въобще да не пиша по въпроса с правописа, чудя се вече за кво го направих... Няма значение, забрави, то си е твоя работа дали ще пишеш правилно или не, това че на мен ми изглежда тъпо(а може би и не само на мен) няма значение...
Пиши си както искаш, ОБЕЩАВАМ ти, че от мен повече няма да чуеш и дума за твоя правопис... А що се отнася до твоя тъп намек да съм ти го казал на място, ми не ми е проблем, ако искаш дай ще се видим и ще ти го кажа, но от тва дали ще те натупам или ти мене няма да станеш по интелигентен бате...
Спирам по въпроса до тук...
P.S. Извинявам се на всички модератори, че това мнение няма нищо общо с темата, ако решат може да го изтрият...