15.09.08
12:45
Здравейте 1-ви знам че въпроса е изтъркан,но поради факта,че в един друг сайт ми премахнаха темата,се надявам поне тука някой ако може да ми отговори.
Темата беше редактирана от Koceto на 13.08.12 21:07.
Аз предлагам да отива тая тема в архива. Отвратително много грешки в правописа пък и никой няма да му отговори. Даже не намерих конкретен въпрос от толкова мърморене.
Тони говори за себе си.Ще имаш напредък разбира се.Просто трябва да тренираш яко и да се храниш добре.А ако зобиш за 3 месеца ще си машина и после парцал :lol:
казано от dan4o93 на 15.09.08, 19:01:
Тони говори за себе си.Ще имаш напредък разбира се.Просто трябва да тренираш яко и да се храниш добре.А ако зобиш за 3 месеца ще си машина и после парцал :lol:
Ти колко пъти зоби, че знаеш как е ? Стоянчо си е много прав, той иска “Убийствен релеф като на оня пич” при положение , че не е влизал в зала, 1 месец тренировки за цяло тяло, след това той казва , че ” не е баш хилка” а какво ще релефи, жили, кокали...
?!?!
За 3 месеца може да позаякнеш, или да посвалиш ако пиеш Л-карнитин с Fyre да кажем, и въртиш яко кардио, и буташ яко протеини без въглехидрати.
Но за 3 месеца и да направиш някаква мускулна маса, и да я релефиш .... НЕВЪЗМОЖНО !!!
Точно пък първите 3 месеца е най-осезаем резултата. Тогава яко се расте. Аз за първите 3 месеца много ясно си спомням, че качих 3см ръка. Дори не вземах добавки. Извинявайте, но сега да кача 3см ръка за това време без стероиди, абсурд.
А пък на тези килограми той и да качва, пак ще е релефен честно казано :).
ПП. Важен фактор беше и, че с почването ми в залата започна и четенето на bb-team :) Така, че почвай здраво и на 2та фронта - залата и бб-тийм
15.09.08
20:25
Момчета има един филм ” Тайната”. В него се разказва за положителното мислене и как мисълта ти привлича всичко.Това ви го казвам ,защото на такова момче не може да се каже “Да,ще станеш говодо” или “Абсурд за 3 месеца”.За това по-хубаво му напишете нещо хубаво , да се надъха.Така ще му помогнем много повече от колкото да се правим на велики.
Относно темата - еми ако искаш ще ти пратя снимки да видиш разлика , постигната за 4 месеца :)
Абе хорица,тука за един въпрос се изпотрепахте,
Мнението беше редактирано от Koceto на 13.08.12 21:09.
16.09.08
06:00
Чат сме. Само дето вече изобщо не сме чат защо изобщо някой ти обръща внимание. Като ги разбираш нещата, вземи си “креатин,амино-киселини,анаболи и секви други стимуланти” и давай, ама внимавай много, щото от амино ставаш импотентен, от креатин ти атрофира мозъка а от анаболите се изкривява гръбнака...!!
16.09.08
10:59
Такааа.Аз правописа и стила ти на изказване няма да коментирам.
Само не разбрах, при положение, че имаш някакви здравословни проблеми макар и функционални - вегетативната дистония е именно такова заболяване, защо още пиеш и пушиш????
Почни с леки кросчета - ама леки и започни да правиш упражнения с по-леки тежести защото сърцебиенето не е шега работа.
Обърни внимание на храненето - повече плодове и зеленчуци както и билкови чайове за успокоение на нервната ссистема и сърцето. И пак повтарям Бъди внимателен с упражненията и натоварването.
Желая ти Успех!
16.09.08
16:04
казано от hamalin на 16.09.08, 10:59:
Такааа.Аз правописа и стила ти на изказване няма да коментирам.
Само не разбрах, при положение, че имаш някакви здравословни проблеми макар и функционални - вегетативната дистония е именно такова заболяване, защо още пиеш и пушиш????
Почни с леки кросчета - ама леки и започни да правиш упражнения с по-леки тежести защото сърцебиенето не е шега работа.
Обърни внимание на храненето - повече плодове и зеленчуци както и билкови чайове за успокоение на нервната ссистема и сърцето. И пак повтарям Бъди внимателен с упражненията и натоварването.
Желая ти Успех!
Ти ме подсети, бях забравил за дистУнията. Лоша работа, направо нямаш тУнос...