Отслабване и стягане едновременно !?

07.07.07
21:39

Даите ми няква идея за стягане и отслабвяне едновременно . Както за тренировка така и за храненето . В момента тренирам по следната програма .
1 ден - крака
2 ден - гръб , гърди
3 ден - рамена , корем
4 ден - бицепс , трицепс
Ям пилешко и салати , всяка сутрин правя кардио по 30 минути + 10 минути усуквания .

08.07.07
18:18

не ти ли идва тежко?
можеш да сложиш рамената при гърдите, а корема с гърба.
идеята е добре сметната диета.малко въглехидрати и повече белтъчини.

11.09.08
10:32

Въпреки, че е доста късно ти благодаря за отговора.

11.09.08
13:02

:)
моля

12.09.08
17:25

А ти можеш ли да ме посъветвашл как да продължа да тренирам и да се храня?

12.09.08
18:24

1. Гърди + Трицепс
2. Рамо + Бицепс
3. Крака
4. Почивка
5. Гръб + Корем
  + Редовна аеробна дейност 3-4 пъти седмично. (няма нужда от всяка сутрин кардио, тъй като ти свиква организма и ефекта се намалява, прави кардио 2 към 1)

Храни се с по-малко въглехидрати, повече протеин, както вече се спомена.

Мнението беше редактирано от HeartCore на 12.09.08 18:25.

12.09.08
18:44

казано от Snejka76 на 12.09.08, 17:25:

А ти можеш ли да ме посъветвашл как да продължа да тренирам и да се храня?

а дотук как е било?

17.09.08
11:47

Сутрин овесени ядки с кис.мляко 0.1%
2закуска плод или фреш
обяд пил.пържола със салата и сварен ориз
следобедна закуска около половин кис.мляко
и вечеря риба или пил.пържола с варени или печени кртофи и салата
Ако късно вечер ми се прияде хапвам салата зеле.
Някой път заменям закуската с яйчен белтък и ядки или сирене и филийка черен хляб Бонус.
Горе долу това ми е храненето.

17.09.08
18:18

Махаш ориза, картофите , плода. Заменяш ги с яйчен белтък, месо, салата, риба, мляко с ниска масленост и така, а тези картофи вечер са ГОЛЯМА ГРЕШКА !!!

ВН

17.09.08
19:49

Момичето иска да стяга (тонизира) мускулатурата и да отслабва, а Вие господа и давате бодибилдинг сплитове. Това е слабо ефективен подход.

По-ефективно е да й се препоръча програма от кръгов тип (един цял кръг или 2 полукръга: торс и ръце/ крака) с многоставни движения, които изразходват повече енергия без да допускат локална умора в мускулите + кардио завършек. В раздел Програми има подобни, Snejka76 насочи се към тях. Тренировки през ден са най-доброто, което може да реализира като начинаещ.

Поздрави!

18.09.08
11:01

Аз не съм начинаеща в тренирането, но все ми се струва, че не се храня или че не тренирам правилно. Затова и реших да попитам тук. Благодаря на всички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1