12.01.05
17:01
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Някой ползвал ли е Про 90 Голд на нутрим? и дали е доволен от него?
искам да попитам и освен след тренировка,през деня за почивка трябва ли да пия протеини и пак ли в същата доза и по кое време?
:?:
Аз сам ползвал продуктите на Нутрим и съм доволен.Про голд-а ми свърши добра работа..но по добре след тренировка пии Пур Уеи на Нутрим а преди лягане пии Про Голд-а...Не мога да кажа че продуктите на Нутрим са с мн добро качество но предполагам че ще ти свършат работа ако не ти се дават повече пари за нещо по качествено.Мн хора ги подценяват зареди това че са БГ но аз сам доволен.
12.01.05
19:27
ами чак от всички продукти на нутрим да сам доволен-не,но този протеин за цената си е добър според мен,доволен сам от него!
по-здрави
12.01.05
19:43
Момчета искам да ви кажа , че от БГ продуктите не съм доволен.Пил съм го този протеин Про90 - според мене не си заслужава- по-добре си купи извара.Това е само съвет.
по-здрави
тва за бг продуктите ми е ясно ама незнам дали да го пия в деня в които тренирам!и по кое време на деня трябва да бъде?
некои знае ли?
а аминокиселините на нутрим хубави ли са?
Моля пишете на кирилица.
Mr_Muskul
Аз съм доволен от Про Голд-а.
От Hi-Fit-a - не.
Суроватъчния на Нутрим още не съм опитвал, а и не ми се стръва изгодно съотношение цена/полза.
Но Про-Голд-а поне е с добър коефициет value for money лично за мен...
13.01.05
09:46
Ползвал съм почти всички продукти на Нутрим - доволен съм от тях като съотношение цена-качество. В момента пия суруватъчния им протеин и според мен е на добро ниво. Амино киселините им също стават.
13.01.05
11:03
[quote author=“art_of_pain”]Момчета искам да ви кажа , че от БГ продуктите не съм доволен.Пил съм го този протеин Про90 - според мене не си заслужава- по-добре си купи извара.Това е само съвет.
по-здрави
Аз мисля че този протеин не се произвежда в БГ,а само се пакетира!
SkA7er братле маи е тъка ,но не съм сигорен. Та протеина като цена качество в момента на товарещият българският пазар е добър! Но е слабо качество и е скъп!
по-здрави
Моденирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31089#31089
А какво ще кажете за амино whey на Нутрим струва ли си? Или за тия пари мога да си купя по-добри?
Пиши на кирилица - това ти е второ официално предупреждение!
При последващ поста на латиница ще има санкций!
[quote author=“Beksi”]Моденирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31089#31089
А какво ще кажете за амино whey на Нутрим струва ли си? Или за тия пари мога да си купя по-добри?
Пиши на кирилица - това ти е второ официално предупреждение!
При последващ поста на латиница ще има санкций!
за про голд мисля че е много добър. пил съм го когато започвах да тренирам и дръпнах много.а за амино уей аз съм ги пил,взех си ги за 23 лева.после видях че за 20 можеш да си земеш Universal 2700 и навсичко отгоре съдържанията на всички аминокиселини за един прием са повече от тези на Nutrim.
В почивните дни да взимам ли от хранителната добавка за маса (протеин) и по колко ? Говоря за Про Голд 90
15.01.05
22:08
Пих протеини на нутрим-ебати боклуците.Креатина им обаче е става.