Помощ: Фитнес в Несебър

17.09.08
23:44

Здравейте колеги,

опитах да потърся и във форума и в google, но нещо не ми се отдава. Понеже утре заминавам за около 7 дни към Несебър, така да си почина малко от града, от хората, и от личните терзания, ми се иска да си направя нещо като мини тренировъчно лагерче, та ако може, някой да сподели къде в Несебър има фитнес зала/и. В общи линии нямам никакви претенции, тренирал съм в лъскави фитнеси и в ъндърграунд места, единствените ми изисквания са, да има стойка за клек и лежанка с обратен наклон, като второто бих могъл да го преживея за 1 седмица, разнообразието би ми се отразило добре като се замисля.

18.09.08
07:53

в несебър има много хотели влизаш в който и да е хотел ,няма начин да няма фитнес

FZ

18.09.08
09:22

казано от Илиян Стоянов на 17.09.08, 23:44:

Здравейте колеги,

опитах да потърся и във форума и в google, но нещо не ми се отдава. Понеже утре заминавам за около 7 дни към Несебър, така да си почина малко от града, от хората, и от личните терзания, ми се иска да си направя нещо като мини тренировъчно лагерче, та ако може, някой да сподели къде в Несебър има фитнес зала/и. В общи линии нямам никакви претенции, тренирал съм в лъскави фитнеси и в ъндърграунд места, единствените ми изисквания са, да има стойка за клек и лежанка с обратен наклон, като второто бих могъл да го преживея за 1 седмица, разнообразието би ми се отразило добре като се замисля.

Това хотелче има добра фитнес зала  ;-)
http://www.bilyanabeach.com/page.aspx?id=5

ВН

18.09.08
09:49

Да, в сравнение с други наистина е добра. Според това, което разгледах в залата има всичко необходимо за трениращ на средно и високо ниво. Ако си начинаещ, порови се за алтернативни упражнения на машините, които ползваш.

18.09.08
10:07

Отивай в училището, залата на Тошко! Пред училището има голям открит паркинг. Ако попиташ някъде по главната улица къде е училището веднага ще те опътят. Говорим за новия град. Има всички уреди, които са ти необходими.

казано от Стоянчо на 18.09.08, 10:07:

Отивай в училището, залата на Тошко! Пред училището има голям открит паркинг. Ако попиташ някъде по главната улица къде е училището веднага ще те опътят. Говорим за новия град. Има всички уреди, които са ти необходими.

Ето това ми звучи като мой тип зала ;). Благодаря, утре като съм на място ще я пробвам :)!

алтернативни упражнения на машините, които ползваш

, ами аз всичко на всичко ползвам три машини в тренировката си - тази за бедра, клек преса да се довърша след клековете с щанга и машина за прасци. За всичко друго съм на свободна/собствена тежест и скрипец.

Благодаря на всички отзовали се, ще докладвам какъв успех съм постигнал в откриването на залите.

Мнението беше редактирано от Илиян Стоянов на 18.09.08 10:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1