Въпрос с повишена трудност*

18.09.08
11:00

Здравейте на всички трудещи се да излгеждат по-добре момчета. Според вас ефективно ли би било да се комбинира nano vapor на масълтек с нещо от следните: animal stak/m-stak, weider testo x-plode, pinnacle anabolx plus… И по-конкретно кое бихте ми препоръчали. Отворен съм и за други предложения стига да са ми по джоба. Моля без подигравки защото малко са ми чужди тези неща (както е било и със вас). Предварително БЛАГОДАРЯ за изчерпателните и полезни отговори.

18.09.08
11:31

не виждам причина да не се комбинира с който и да е от изброените продукти.
каква е целта на тази комбинация?

СБ

18.09.08
11:52

Първо ще е добре да споделиш с нас на колко си години и от колко време тренираш? А и още нещо... колко пари си си приготвил за добавки?

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 18.09.08 12:04.

18.09.08
11:56

честно казано не мога да отговоря. доколкото съм чел във форумите а и от приятели съм чул че се получават добри резултати. естествено не очаквам чудеса. просто vapor-a ми изпадна евтино от един човек и го взех. той един познат ми каза да взема стак ама чета все противоречиви неща за него и затова се чудя.... можеш ли да излъчиш фаворит от посочените или да предложиш друго. между др на 23-4 год съм ако има значение

18.09.08
12:02

годините ги посочих вече. тренирам отдавна но мн несериозно с много и дълготряйни почивки. нямам кой знае какви резултати. просто леко оформление. като добавки наблягам на протеина. основно американски. от време на време взимам креатин. от няколко месеца почнах да ходя редовно и понеже ми дойде на оферта vapor-a затова го и взех иначе нямаше да бързам с такива добавки.

СБ

18.09.08
12:12

Този тип добавки ще ти окажат по-сериозно действие ако на първо време станеш по-усърден в залата. На първо време ти е протеинът, и то в големи количества,заедно със стабилно ядене. Когато тези 2 компонента са налице,можеш вече да добавяш и други добавки. които да спомагат за по-бързото разграждане на белтъчините и захранката на мускулите. В момента на пазара има много добавки и всичко опира до финансови средства,затова,ще е добре да споделиш колко си склонен да отделяш на месец за да направим някаква комбинация. Мои фаворити трудно мога да ти посоча, защото на тренировъчното ниво на което си ти, засега все още ти е рано за такива, защото ти ще очакваш феноменални резултати,а нивото ти според това,коот си написал не предполага да си готов все още.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 18.09.08 12:15.

18.09.08
12:22

ами както казах наблягам на протеина. пиех по две дози в тренировъчен ден и 1 в почивни дни. отскоро удвоих приема му. а за бюджета просто не мога да планирам за напред защото при мен нещата са много несигурни. за момента съм се заредил с протеин малко над 4-5кг. като половината е суроватка а другата половина матрица. А и кутията с нано-то ме чака вкъщи. та за следващо смятам да си купя само някои от горепосочените продукти (или някой друг не знам още) смятам обаче да го пич към 2 месеца. видях че цените на анимал са свалени което блазни много но все пак бих искал да чуя по нещо и за другите...

18.09.08
12:24

между другото радвам се че силата се включи в темата само от вас пазарувам... ;)

СБ

18.09.08
12:34

Ако ти е направило впечатление, отскоро на пазара се появи една нова категория продукти - хардкор-хормонални добавки, които вече са нещо съвсем ново и наистина работещо. Въпросът при тях е ,че когато се употребяват, трябва да са налице и другите фактори-тренировка,хранителен режим,за да има резултати на МАКС. Хубаво е хората да се интересуват кое е ново и наистина работещо, защото индустрията се развива, но за съжаление масово българина не се информира,а това доста често му пречи

18.09.08
12:40

за феноменални резултати едва ли. по скоро малък тласък. наясно съм че дори и стероиди да взимам без нужното ядене, трениране и постоянство нищо няма да стане. може би си прав че ми е малко рано но така се стекоха обстоятеслтвата че сега го имам, както и необходимите протеини. по нататък не знам как ще ми се развият нещата финансово може надолу, може и нагоре. не се знае затова бързам сега да си взема каквото мога. идеята ми е за 2 месеца този продукт който ми препоръчате да ми струва около 150 лева.

18.09.08
12:44

може би ми говориш за продуктите на est и на anabolic extreme. знам ги но не мисля че финансово ще са ми по силите. при тях става въпрос за цикли от по 2-3 месеца и нещата вече излизат доста по скъпо.

СБ

18.09.08
13:00

Няма как да искаш видими резултати с хранителни добавки за кратък период от време и то без да ги комбинираш. А относно цените им, не мисля,че те излизат по-скъпо от гореспоменатите от теб ;-) Продуктите на EST Nutrition,Fast Action Pharma и AnabolicX, Аdvanced Muscle Science, LG Science, Gaspari вече са съсвем друга категория и не бива да се поставят под един знаменател със споменатите от теб

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 18.09.08 13:07.

18.09.08
13:06

Не си ме разбрал. изобщо не сам на мнение че и имат нещо общо със стероиди. напротив с удоволствие бих си пазарувал само тях но не ми е по силите (доколкото съм запознат).

СБ

18.09.08
13:13

казано от Dimityr на 18.09.08, 13:06:

Не си ме разбрал. изобщо не сам на мнение че и имат нещо общо със стероиди. напротив с удоволствие бих си пазарувал само тях но не ми е по силите (доколкото съм запознат).

Възможно е да се лъжеш... точно тези продуктите са мн достъпни на БГ пазара сравнено в световен мащаб и вобще паза в БГ као цяло... ;) давай на ЛС ако искаш, да не оспамваме темата!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 18.09.08 13:14.

19.09.08
10:04

сила писах ви на ЛС

СБ

19.09.08
10:35

казано от Dimityr на 19.09.08, 10:04:

сила писах ви на ЛС

Виждам но не ми дава да ти отговоря... има някакъв проблем с юзера ти... казва ми че е грешен когато натисна отговор. Ето ти майл info@silabg.com

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1