Моля за Хранителен Режим

18.09.08
17:00

Може ли някой да ми създаде хранителен режим точно и ясно какво и кога трябва да ям през деня , искам да понижа теглото на мазнините, сега съм 85кг висок съм 1.80 ,тренирал съм доста време но с много прекъсвания и то доста дълги прекъсвания с по 2 3 месеца (тренирам 8 9 прекъсвам 3 месеца после тренирам 1 2 месеца прекъсвам) нямаше как просто живота който живея го изискваше (Училище,Работа.......) ....та ако може някой да ми направи така наречения Хранителен Режим от тук нататак няма какво да ме спре да тренирам програма за тренировките и кардиото имам само ми трябва здравословно и правилно хранене ;) а това оставям на вас ако има някой експерт или който наистина знае какво да ми създаде още по добре ! :)

18.09.08
17:05

www.belchohristov.com
Ето ти специалист обърни се към него!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1