препоръчайте бърнър

__

10.09.08
16:46

здравейте - препоръчайте ми някой добар бърнар,  ако може най-добрия  ? Animal cuts , lipo 6 , cuts 2 prolab ? искам нещо коета наистина действ добре

syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27

Според мен номер 1. А и не само според мен. Разгледай отзивите.

10.09.08
16:56

а ако освен FYRE, не ти е проблем да вземеш и cuts2 ще стане много добра комбинация

10.09.08
17:37

Lipo Cutts на Scientific Athletika, но не съм сигурен че можеш да го намериш в България, с ефедрата не знам как стоят нещата.

__

10.09.08
18:06

като съм вземал така преди ядене никога не ми се е получавало но пак ще опитам :) освен него имам един друг бърър - fat metabolizer купувано извън страната но самото то не е мн силно - зелен чай и  l-carnitine ако ги комбенирам двете дали ще стане добре

10.09.08
21:24

казано от __-Hooligan-__ на 10.09.08, 18:06:

зелен чай и  l-carnitine ако ги комбенирам двете дали ще стане добре

Не знам на теб какво ще ти стане от това съчетание, но аз ще се скъсам от диария.
Бърнърите се взимат мин 30мин преди хранене, а не непосредствено, иначе се смесват с храната и затова не чустваш ефекта.

СБ

11.09.08
18:48

Ето ти малко предложения от нас:

ABB - Lean Stack
SYNTRAX - Fyre
EST - Thermostat (bi Layered Tabs)
ANIMAL - Cuts
NUTREX - Lipo 6 (bi Layered Capsules)

За да засилиш ефекта и да изхвърлиш излишната вода от организма си вземи на таблетки:

Мечо Грозде - Uva Ursi
Полски Хвощ - Horsetail
Екстраkт от бял боб - White kidney bean
Екстракт от листат на глухарче - Tarataxum officinale
Екстракт от корен на гръмотрън - Ononis spinosa

Има дрогерии нашсякъде които биха могли да ти забъркат по горната комбинация от билки ако не си ги намериш индивидуално на таблетки, за три от тях ги има на таблетки за другите трябва да се разтърсиш. Всички те се използват в много от познатите ви добавки, но нито една добавка ги няма всички на куп.

Значи избираш си един от US бърнарите по-горе и заедно с коктейла от билки, който съм ти изброил по горе и след месец ще бъдеш изумен от резултата.

Със бърнарите не предозирай както и със билките.

Знам, че никой не е очаквал може би подобен съвет или комбинация от нас, но ключът към постигането на целите не винаги се крие само в мащабно рекламираното хапче/капсула, ами понякога и природните ресурси хич не са за подценяване.

Само да кажа че комбинацията е използвана и продвана от години....

Дано сме помогнали....

__

11.09.08
18:54

блатодаря много - но как да пия билките със бърнара ли - 30 мин преди хранене ?

СБ

11.09.08
18:57

казано от __-Hooligan-__ на 11.09.08, 18:54:

блатодаря много - но как да пия билките със бърнара ли - 30 мин преди хранене ?

заедно със бърнера преди хранене 10 мин иначе стомаха ще ти страда. А билките можеш да си ги пиеш и през деня без бърнера.

Ако не можеш да намериш всички билки, то си вземи тези които можеш и така... Обещавам ти че ще бъдеш удивен...

12.09.08
07:41

Аз съм на fyre, и направо съм смаян от резултата невероятен продукт. До някъде си мислих че е прехвален, но след първата седмица си връщам думите на зад има и лог за него в форума на емзо мисля че беше прегледай го, няма да съжаляваш ако си го вземеш.

__

12.09.08
16:28

ами в бургас незнам от къде мога да го намеря но ми препоръчаха  stimarex na scitec ? мнения или да ми кажете от къде от бургас мога да намеря fyre

12.09.08
17:10

в магазина на станимир (до ултрата) имаше .... провери там

12.09.08
18:50

Ако няма в посочения магазин, спокойно може да го поръчаш от сайта.
syntraxbg.com/

SN

14.09.08
07:23

ами в бургас незнам от къде мога да го намеря но ми препоръчаха stimarex na scitec ?

Само да ти поясня че STIMEREX е продукт на HI-TEC PHARMACEUITICALS и няма нищо общо със SCITEC NUTRITION.

__

17.09.08
12:59

добре а как да пия стимерекса пише да го пия 3 пати но колко време преди тренировка

Другия вариант за снабдяване с fyre е ул. “Копривщица”, между кръстовището на механотехникума и Руската.Вървейки към руската магазина се пада в приземните етажи на кооперацията от ляво.

NF

18.09.08
12:30

Не е ли по-лесно да си го поръчаш от www.syntraxbg.com - доставката е 1 работен ден и не плащаш доставка. Или пък на телефон 0878 88 55 88.

СБ

18.09.08
12:47

Е като сме почнали през просото и през нас можеш да си го поръчаш :) давай смело...

__

18.09.08
17:04

дайте ми информация - как да пия stimerex

__

19.09.08
20:13

никой ле няма да няпише нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1