19.09.08
20:08
Така, аз съм 1.61 висок и тежа 65кг. Редовно ходя от 7 месеца на фитнес и изглеждам така:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1258/image0089865230112yl5.jpg[/IMG][/URL]
Сутрин всеки ден (без може би Събота и Неделя, тогава си признавам, че си ме мързи) към 8 във фитнеса ще правя на гладно кардио тренировка преди силова тренировка. Няма да спазвам абсолютно никакви хранителни режими, освен, че няма да ям изmислена храна (като дюнери, пици, чипсове... еtc.). Ще взимам L-carnitine.
Единствено два въпроса имам:
1. При този “режим” на тренировка и хранене ще сваля ли шкембето и сланините по задника и бедрата?
2. Какъв вид L-carnitine да взимам (и какви количества дневно) и може ли да има ефект без да го комбинирам с нещо друго (като например fat burner)?
Темата беше редактирана от ~ DN на 28.08.09 19:46.
19.09.08
20:36
Ако викаш на това че няма да ядеш дюнери , пици и чипсове режим си в голяма заблуда :) Попрочети малко в раздела за нвд.Само с добавки няма да стане работата.
казано от Powerg3n3ratoR на 19.09.08, 20:36:
Ако викаш на това че няма да ядеш дюнери , пици и чипсове режим си в голяма заблуда :) Попрочети малко в раздела за нвд.
Искаш да кажеш, че според теб не мога баз да ям боклуци? Или не съм те разбрал правилно? Защото аз не, че не обичам такива работи, попринцип и не ги ям.
казано от Powerg3n3ratoR на 19.09.08, 20:36:
Само с добавки няма да стане работата.
Казах, че отделно ще си помагам с L-carnitine. Не си спомням да съм казвал, че ще гладувам и ще разчитам на “добавките”.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.09.08 20:44.
казано от Никола на 19.09.08, 20:42:
извинявам се за офтопика ама ти си някъв “касуал” а? :D
:)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.08.09 19:48.
20.09.08
06:28
Казваш че ще правиш кардио тренировка сутрин на гладно преди силовата. Според мен по добрия вариант е да хапнеш нещо на закуска,след час да ходиш да вдигаш и след това да правиш кардиото.Така поне не си и на гладен стомах а и след тренировка ефекта от кардиото си е същия както сутрин на гладно.Препоръчвам ти тоя вариант.И щом искаш да чистиш и няма да спазваш някакъв по специален режим просто ограничи ваглехидратите колко можеш.
20.09.08
09:44
казано от Dimitur Lazarov на 19.09.08, 20:08:
Така, аз съм 1.61 висок и тежа 65кг. Редовно ходя от 7 месеца на фитнес и изглеждам така:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1258/image0089865230112yl5.jpg[/IMG][/URL]
Сутрин всеки ден (без може би Събота и Неделя, тогава си признавам, че си ме мързи) към 8 във фитнеса ще правя на гладно кардио тренировка преди силова тренировка. Няма да спазвам абсолютно никакви хранителни режими, освен, че няма да ям излислена храна (като дюнери, пици, чипсове... еtc.). Ще взимам L-carnitine.Единствено два въпроса имам:
1. При този “режим” на тренировка и хранене ще сваля ли шкембето и сланините по задника и бедрата?
2. Какъв вид L-carnitine да взимам (и какви количества дневно) и може ли да има ефект без да го комбинирам с нещо друго (като например fat burner)?
Режим ще ти трябва задължително. Да се ограничиш от джънк фууд-а е най-малкото, което можеш да направиш. Кардиото сутрин е добра идея, силовата тренировка - също. Въпросът е, че ще стопиш всякакви следи от мускули по този начин, така че сам прецени за себе си, устройва ли те този вариант. Л-карнитинът и сам по себе си е достатъчно ефективен, а това кога и по колко го пише на опаковката.
Години да напишеш??Според мен или си машина да тренираш всеки ден или просто не правиш нищо.3 Пъти адски тренировки в седмицата с 2 кардиота са достатъчни според мен.Прочети малко в раздела за НВД и прочети след това задължително рецепти за НВД и сам си направи 1 примерен режим.Срещу зима се сваля много по трудно , да го имаш впредвид
Благодаря на всички за отговорите.
*Чефо - на 15 години съм и правя силови тренировки (с цел не сила, а просто тренировка с щанги), всеки ден в продължение на половин година. Личен рекорд от лег 65кг. (серии). Проблема е там, че съм изключително ниско образован в сферата на отслабването и .. разбираш ме?
*alleN - Чувал съм просто, че на гладно е по-голям ефекта от кардиото сутрин. Изгаряло мазнини за цялия ден, или нещо такова ми приказваха :D
*MI5 - Ok, да разбирам ли че режим на хранене + кардио и силови тренировки (в различни дни) ще ми помогне да отслабна без да свалям мускулна маса?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.08.09 19:48.
20.09.08
18:40
С хранителния режим така ще си ги направиш нещата че да приемаш завишено количество белтък през деня, (особено преди и след кардиото) и ще запазиш ММ, макар че неизбежно ще загубиш малко.