бърка ли се ако

18.09.08
14:13

бърка ако към креатина и глюкозата прибавя малко step или някое подобна просто за вкус защото от глюкозата едвам се удържам да не повърна

18.09.08
16:23

Ми не го пий с глюкоза.

Ми принципно не се барка щом ти е наложително,но не прекалявай със степчетата че не са полезни

19.09.08
20:26

Еми като още сте в епохата на креатиновите шейкове така ще е...
За сведение е много по лесно ако го сложиш директно на езика + една вафла но както и да ;)

19.09.08
20:59

казано от Vasko на 19.09.08, 20:26:

Еми като още сте в епохата на креатиновите шейкове така ще е...
За сведение е много по лесно ако го сложиш директно на езика + една вафла но както и да ;)

Току що се опита да кажеш нещо, но мнозинството не те разбра, или си вземи преводач, или се научи да съставяш правилно построени изречения, с разбираем смисъл.

20.09.08
09:47

Креатина не се слага във вода а се слага на езика с помощта на едно средство наречено лъжичка и после пиеш една чаша вода и всичко е ок!

20.09.08
11:05

е то просто е тъпо да слагаш креатин във вода като той не се разтваря в нея :) просто го исипете в устата си и с вода или сок глътнете

П.П. Не пробвайте това с сурватъчен протеин ... ще залепнете :)

20.09.08
15:56

Еми да иване, но те си мислят че всичко което пият трябва да е сладко :-)

29.09.08
06:18

казано от floidmeiduedar на 18.09.08, 14:13:

бърка ако към креатина и глюкозата прибавя малко step или някое подобна просто за вкус защото от глюкозата едвам се удържам да не повърна

Н мисля, че е толквоа грешно. Но все пак имай предвид, че тези Степ - чета са пълна химия. Както, разбира се, повечето от соковете. По-добре си намери натурален сок и него използвай за целта!
Успех!

RO

29.09.08
10:36

В стомаха и без това всичко се бърка. Каква е разликата ако ядеш лютеница с лъжица и хляба отделно или си намажеш на хляба лютеницата? Все тая е. Наистина тея степове не са препорачителни. МОжеш и с мед да го приемаш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1