21.09.08
06:39
Здравеите искам да попитам за срока на годност че пише да не се използва 30 дена след отварянето, а самия срок на годност е до 2012г. Кво ше стане ако го използвам след тия 30 дена разваля ли се или какво?
21.09.08
09:06
абе незнам обаче аз като не го барах 1-2 седмици става един такъв жълт и на топчета тоест неможе да е пие
Eми аз моя го отворих преди 1 месец но пих много малко от него и сега като го отворих си е сащия мирише си като преди цвета не е променен пак си е на кристали (прахо образен) вкуса е сащия кажете дали си е изгубил своиствата и ако си го допия дали ше има ефект?
Не си губи нищо, съхранявай го на тъмно и сухо място, плътно затворен и няма да имаш проблем.
maja Твоят е бил или менте, или е стоял на влага.
Значи аз го сахранявам на там и хладно както е написано следователно няма проблем да си го ползвам :)
21.09.08
18:41
казано от Marto на 21.09.08, 09:20:
Eми аз моя го отворих преди 1 месец но пих много малко от него и сега като го отворих си е сащия мирише си като преди цвета не е променен пак си е на кристали (прахо образен) вкуса е сащия кажете дали си е изгубил своиствата и ако си го допия дали ше има ефект?
еми аз зех на JC Nutrition мисля че е добра марка
21.09.08
19:46
казано от maja на 21.09.08, 18:41:
как бе това е една от най добрите марки в света след Биогем и нутрим :D нормално да се прецака ,като се има предвид и какви са кутиите на JC(JK)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 21.09.08 19:47.
22.09.08
07:59
казано от WarChieft на 21.09.08, 19:46:
казано от maja на 21.09.08, 18:41:
как бе това е една от най добрите марки в света след Биогем и нутрим :D нормално да се прецака ,като се има предвид и какви са кутиите на JC(JK)
що бе JC лоща марка ли е
абе тва са пълни глупости какво ако си зема 1кг креатин и за 1 месец трябва да го испия всичкия ли ? тва е безмислена тема просто трябва да е добре затворен да не го фане влагата и тва е