21.09.08
11:02
Значи реших да задела 300лв. за добавки. Целта ми е само и единствено покачване на теглото. на 20 години, 63кг, 173см.
Избрал съм си да вземам продукти на NOW FOODS. Можете ли да ми препоръчате кои протеини/гейнъри и т.н. да взема точно? За около месец горе-долу се надявам да стигнат. Ако има някой “по-добър” продукт за мойта цел на друга фирма съм склонен да закупя и него :)
За 300лв бих си взел Протеин(изолата на Нау)+Креатин(креатинова матрица,за жалост Нау не предлагат)+Витамини(Адам).Гейниръте са скъпи и свършват бързо-по добре е да се храниш ПРАВИЛНО! :)
21.09.08
11:26
Можеш да си комбинираш с продукти на синтракс - примерно това което каза въчев + Nitrous на Синтракс - за въпросната сума ще ти направим и отстъпка.
За креатин съвет-ползвам съм Swole на Синтракс и останах доволен! :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 21.09.08 11:33.
21.09.08
14:47
Щом си озбрал на NOW супер :
Креатин монохидрат 600 грама.
Протеин суроватъчен + соев. Смесваш и си ти. Останалото е храна.
21.09.08
15:42
казано от mincho666 на 21.09.08, 11:02:
Значи реших да задела 300лв. за добавки. Целта ми е само и единствено покачване на теглото. на 20 години, 63кг, 173см...
Отговорът на твоя въпрос е простичък и много лесен... тук не се опира до “... колко добавки да си взема за 300 лв...?”, ами “... какви добавки да си шзема за 300 лв...?”
Нашият съвет е да си вземеш две кофи гейнер от по 10 паунда със високо съдървание на протеин и сложни въглехидрати (протеина трябва да е от изолат и концетрат... това го гледай задължително)... гледай също да не е пълен със захар, защото ако беше до захар, то за това има БИЛА... ако са ти нужни предложения ПИТАЙ СПОКОЙНО... ще ти помогнем
и
Другата добавка, която ти е нужна е Creatin Ethyl Ester от около 0.500 кг.
ТОВА Е... ДРУГО НЕ ТИ ТРЯБВА, а и парите ще ти стигна спокойно... Гарантирам ти, че ако не пестиш гейнера, ще постигнея желаните от теб резултати.
Успех!
21.09.08
16:04
за още 18 лв, аз бих си взел две такива 7 кг-мови чудовища -> http://weider.bg/producti,41,8.html .
С много храна и никакво пестене на материал ще имаш много добри резултати.
21.09.08
16:40
казано от death на 21.09.08, 16:04:
за още 18 лв, аз бих си взел две такива 7 кг-мови чудовища -> http://weider.bg/producti,41,8.html .
С много храна и никакво пестене на материал ще имаш много добри резултати.
14 кила гейнер могат да се вземат и с доста по-малко пари. А и този е пълен със захар.
@mincho - Ако твърдо си решил да взимаш само неща на НАУ, защо не попиташ направо хората, които ги продлагат. Те ще могат най-точно да те ориентират.
Иначе за 300лв има безброй много комбинации. Някакъв протеин, или по-добре MRP, креатин и азотен продукт според мен е добър вариант е този диапазон.
21.09.08
20:52
казано от Валентин Иванов на 21.09.08, 16:40:
С много храна и никакво пестене на материал ще имаш много добри резултати.14 кила гейнер могат да се вземат и с доста по-малко пари. А и този е пълен със захар.
@mincho - Ако твърдо си решил да взимаш само неща на НАУ, защо не попиташ направо хората, които ги продлагат. Те ще могат най-точно да те ориентират.
Иначе за 300лв има безброй много комбинации. Някакъв протеин, или по-добре MRP, креатин и азотен продукт според мен е добър вариант е този диапазон.
Благодаря на всички за предложенията.
А по повод азотния продукт - не знам дали не ми е рано за такъв - почти година стаж имам, но сега лятото не бях тренирал 4,5 месеца и отслабнах много. Сега започвам всичко отначало.
А удачно ли е да взема един 5 паунда суроватъчен протеин и един гейнър... защото не мисля, че мога да си набавя достатъчно протеин от храната.
22.09.08
07:26
казано от mincho666 на 21.09.08, 20:52:
казано от Валентин Иванов на 21.09.08, 16:40:
С много храна и никакво пестене на материал ще имаш много добри резултати.14 кила гейнер могат да се вземат и с доста по-малко пари. А и този е пълен със захар.
Иначе за 300лв има безброй много комбинации. Някакъв протеин, или по-добре MRP, креатин и азотен продукт според мен е добър вариант е този диапазон.Благодаря на всички за предложенията.
А по повод азотния продукт - не знам дали не ми е рано за такъв - почти година стаж имам, но сега лятото не бях тренирал 4,5 месеца и отслабнах много. Сега започвам всичко отначало.
А удачно ли е да взема един 5 паунда суроватъчен протеин и един гейнър... защото не мисля, че мога да си набавя достатъчно протеин от храната.
Удачно е , но не пропускай креатина-той може да се окаже и най-важен.
Вальо
22.09.08
07:41
казано от mincho666 на 21.09.08, 20:52:
Буустър щом сега почваш на ново не ти е нужен, ето защо или се спри на:
Протеин+Гейнър+Creatin Ethyl Ester (на прах) (по качествено тегло)
или
Гейнър+Гейнър+Creatin Ethyl Ester (на прах) (повече килограми принципно)
Успех....
22.09.08
16:57
Мерси!
Може ли да ми кажете някои конкретно добри Creatine Ethyl Ester и защо непременно на прах? Видях и прилични цени на капсулите.
Също и хубав гейнър може да ми препоръчате...
А що се отнася до Swole на Syntrax ... виждам че е нов продукт, който освен креатин съдържа доста други екстри :) Бих го пробвал него, освен ако не изтъкнете някой по-добър продукт за тази цел.
Мнението беше редактирано от mincho666 на 22.09.08 17:00.
22.09.08
17:32
казано от mincho666 на 22.09.08, 16:57:
Мерси!
Може ли да ми кажете някои конкретно добри Creatine Ethyl Ester и защо непременно на прах? Видях и прилични цени на капсулите.
Също и хубав гейнър може да ми препоръчате...А що се отнася до Swole на Syntrax ... виждам че е нов продукт, който освен креатин съдържа доста други екстри :) Бих го пробвал него, освен ако не изтъкнете някой по-добър продукт за тази цел.
можем но на ЛС... в открит форум не можем да оспамваме темата, въпреки че казаното ще бъде подкрепено от 99% от членовете... просто би било в разрез с правилата на форума...
Ето и от мен едно лично мнение. Аз в момента карам на BSN Cellmass + BSN NO-Xplode + протеин на Dynamitze ISO100. Това е просто поредното предложение, но със сигурност + за БСН (въпреки по високата цена) знам че поне деиства. За мен БСН е като мерцедеса на добавките само да имаш пари де. ;)
23.09.08
03:17
казано от Vlado89 на 22.09.08, 18:07:
Ето и от мен едно лично мнение. Аз в момента карам на BSN Cellmass + BSN NO-Xplode + протеин на Dynamitze ISO100. Това е просто поредното предложение, но със сигурност + за БСН (въпреки по високата цена) знам че поне деиства. За мен БСН е като мерцедеса на добавките само да имаш пари де. ;)
Хубавото на точно тази индустрия ОБАЧЕ е че освен Мерцедеси (според теб) има и Lexus-и, Maserati-та, Aston Martin-и, Ferrari-та, Lamborghini-та... както и такива, които ускоряват от 0 до 100 км/ч за отрицателно време... схващаш идеата.
Марката е добра, спор няма, но както във всяка друга индустрия, така и нашата, не може да се борави с абсолютни стойности и крайни мнения...
Робувайте на качеството и адекватната за него цена, НЕ НА МАРКИ!
p.s. По горе не визирам само БСН като пример... става въпрос за всяка една марка, за която се изказва подобно мнение... просто примера бе даден с БСН
23.09.08
06:02
Извинявам се за коментара,който е изжън темата, но sila.bg ме разсмя много. Под Bila , имаеше предвид продуктите на Nutrim,нали? :D
23.09.08
06:10
казано от Neophyte на 23.09.08, 06:02:
Извинявам се за коментара,който е изжън темата, но sila.bg ме разсмя много. Под Bila , имаеше предвид продуктите на Nutrim,нали? :D
Eeeeeeeee… нямахме вобще това предвид... говорихме за захарта на кристали... просто аналогия между прехвалените гейнери пълни със захар и захарта на кристали, която струва 10-то кратно по-евтино... :)