22.09.08
14:20
Така... разполагам с всекидневен бюджет от овесени ядки, ориз, кашкавал, риба, банани и Weider Mega Mass 400, както и Mega Pro кретин + фъстъчено масло.
Как да разпределя всичко това в оптималния вариант? Знам за храненето ‘през 2 часа’, но точно кое кога да приемам си нямам идея. Кога да взимам геинера и креатина? За фъстъченото масло знам, че се яде преди сън.
Благодаря!
22.09.08
17:07
Екстремно надебеляване? Е щом казваш... Давай по 1 кг въглехидрати на ден и ще стане... Особено ако ги ядеш вечер. Отделен въпрос колко полезно е това...
Разбрах че човека си е зел фитнес неща и храни богати на протеини и иска да качи маса ,а не да надебелее-просто неправилно се е изразил :) И немога да разбера какво е трудното разпределяш си храната като гледаш да не е само протеин или само въглехидратна храна(примерно пилешко с гарнитура ориз-така ги мешай) Протеина го джасаш 20 минути преди тренировка и 20 след и така,храниш се през 2 4аса с квото има.Само сутрин е хубаво да удариш овесените а вечер да не се нагрухваш много ,щом си чул така за фъстъченото си го хапни вечер.Друго не се сещам.Успех
ам всъщност точно да надебелея кат свиня искам, щото съм наистина малко килца... и тая добавка не е протеин а геинер, ама незнам кога е наи-добре да го вземам. то пише на опаковката по 2 пъти на ден ама не казват кога? друго... някои знае ли за колко време се усвояват тия калории като се вземат на веднъж - тоест има ли кво да се притеснявам, че може да не ги усвоя напълно като се тъпча на по 2 часа цял ден или ще остава и за ср*не? искам сичkо да се залепи за мене! даваите акъли да ставам свиненце, мускулите после ще ги мисля.
Мнението беше редактирано от dobi4i ve на 22.09.08 19:25.
казано от dobi4i ve на 22.09.08, 19:24:
искам сичkо да се залепи за мене! даваите акъли да ставам свиненце, мускулите после ще ги мисля.
Боже, колко мъка има по тоя свят...
Имах един познат, със сумо се занимаваше на някакво полу-професионално ниво, японец. Та той ги разбираше тия режими със ставането на свиня, ама не поддържаме връзка напоследък. Но си спомням, че той храна не връщаше. Предполагам, че просто трябва да ядеш, каквото намериш и постоянно. Ако не спираш да дъвчеш разни калорични храни по цял ден - със сигурност ще си на прав път към целта си. Но те съветвам първо да си помислиш какво точно искаш, защото има вероятност да съжаляваш доста. Защото по-лесно нещо от трупането на сланина няма, както и няма по-трудно от махането на същата.
абе човек, аз съм 50 кила, не виждам проблем да налея сланина! ‘всичко’ е малко общо казано все пак... кажете нещо висококалорично дето да го папам само него по цял ден и да стане работата!
Абе те хората по-горе са Ти казали. Ядеш през 2-3 часа и това е. Няма специални храни,хапченца,режими и т.н. Сам трябва да усещаш тялото си. А геинер замества просто едно ядене.Вкарай го някъде между основните хранения.
Като си 50 кила кокали и станеш примерно 60 кила кокали и сланини, какво ще се подобри? Само ще си влошиш полжението, така че хващай се да тренираш и да ядеш правилно, и не се занимавай с глупости.
Обясни защо са ти тези сланини...тука има хора, които се чудат как да свалят мазното, другата част са тези, които искат да качат мусколи, ти искаш сланина....мн интересно ми се струва, не знам кой те е заблудил, че като качиш 10 кила сланина ще се чувстваш по-добре физически отколкото си сега.... помисли си добре
абе може да е измислил някаква нова тенхника за превръщането на сланини в мускули знайте ли :)
23.09.08
19:59
Пичове, живеем в свободна държава и всеки има право да има собствено мнение и да прави каквото поиска.. Щом така е решил, оставете го.
Яж като свиня за да бъдеш свиня.