Отново за претоварването на черния дроб.

22.09.08
11:05

Здравейте, имам едно питане и се надявам да ми отговорите - взимам animal pak, аминокиселини uniliver, BCAA, трибестан и креатин на таблетки. Събират ми се някаде около 45 хапчета за деня, та въпросът ми е следния - товари ли се черния дроб толкова, че да ми е нужно да взимам нещо и за него и ако да, да ме посъветвате какво!?

22.09.08
11:09

Определено се товари, не бързай да взимаш и др.добавки, ако пък държиш - “Лифт 52” или на Now. Черният ти дроб няма да се преотвари , ако взимаш всичко това за около не повече от 3 месеца.

ВН

22.09.08
12:25

Освен съветите ни за предпазване и профилактика, най-добрият начин да провериш как е черният ти дроб е да направиш чернодробни изследвания преди и след цикъла с хранителните добавки. Аз самият го правя на всеки 3 месеца. Виж тази статия, може да ти бъде от полза: Нашият черен дроб – верен страж или слабо място?

Успех!

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 22.09.08 12:26.

23.09.08
13:19

Уместен въпрос за натоварването на черния дроб - аз в момента не взимам нищо,но след 2 месеца започвам прием на креатин,протеин,глутамин и аминокиселини. Ще ги пия поне 2 месеца и ще са на западни фирми. Имам ли повод за притеснение?

23.09.08
17:14

Трибестана и креатина може да го натоварят.Анимал пак не знам какво съдържа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1