Проблем с китките

SE

24.09.08
09:33

значи.. проблемът ми е следния: незнам дали си въобразявам или не, но мисля че китките ми са несъразмерно големи за тялото ми, когато обхвана с едната ръка другата ми китка палеца и средния пръст едвам се докосват, ще помоля хората които прочетат тази тема да направят и те това малко “тестче” и да ми кажат резултатите. А за тези които разбират повече - кои упражнения влияят върху големината на китките? кои спомагат за увеличаването й, и може ли да се направи нещо за да се смалят малко?

24.09.08
12:32

С дясната ръка мога да обхвана лявата,а обратното не мога ... :D :)

24.09.08
12:42

А да не би проблемът да е в дължината на пръстите? :-)

Шегувам се.

Не виждам какво те притеснява това - “едва си докосвам пръстите” си е нещо съвсем нормално.

SE

24.09.08
13:42

уфф незнам щото в моя клас ‘сичките са някви анурексии и затва зимам да се комплексирам вече.. 1во си го обясних с това че лявата ръка съм си я чупил 4 пъти и си помислих че може да е от това ама дясната ми е по същия начин.. е щом е нормално да не се притеснявам:) мерси все пак :)

VE

24.09.08
15:56

Лъскай бастуна повече и ще имаш китка като на професионален културист, но е хубаво да сменяш ръцете- редувай ги 2 пъти с лявата и 2 пъти с дясната. И така всеки ден по 4 пъти. Според мен значително ще увеличиш и мускулната маса в предмишниците, ако изпълняваш всичко както трябва.
Успех и гледай да не претренираш.

Несъръзмерно големи лиии... че то и моите са горе долу така както казваш и даже бих казал че е хубаво да имаш дебели китки.Значи си и с по дебели и здрави кости и имаш по голям потенциал ръката ти да изглежда по масивна като качваш.Все пак друго си е 16-17 см китка и друго си е 19-20 см китка горе костите ти също ще са по дебели и ръката ти или краката ти винаги ще са с няколко сантима напред пред този с по тънки кости.

TA

15.10.08
05:45

казано от IronFreak на 24.09.08, 18:01:

Несъръзмерно големи лиии... че то и моите са горе долу така както казваш и даже бих казал че е хубаво да имаш дебели китки.Значи си и с по дебели и здрави кости и имаш по голям потенциал ръката ти да изглежда по масивна като качваш.Все пак друго си е 16-17 см китка и друго си е 19-20 см китка горе костите ти също ще са по дебели и ръката ти или краката ти винаги ще са с няколко сантима напред пред този с по тънки кости.

!!!
(Определено си е предимство!)

15.10.08
13:31

Не се вторачвай в китките си.

TA

15.10.08
13:41

казано от Стоянчо на 15.10.08, 13:31:

Не се вторачвай в китките си.

И не само в тях, а и във вс останало!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1