Препоръчайте продукти за около 300лв

24.09.08
12:31

Здравейте чета форума от няколко месеца. Тренирам от 1 годин. Искам да си взема нещо да кача 5-6кг. Разполагам с бюджет от около 300лв. какво бихте ми препоръчали като марка и продукти, бях се ориентирал към продуктите на NOW - струват ми се най-изгодни като цена за такова качество. Вие какво мислите за тях ? С какво е добре да се почне?

СБ

24.09.08
12:35

казано от jorko_89 на 24.09.08, 12:31:

Здравейте чета форума от няколко месеца. Тренирам от 1 годин. Искам да си взема нещо да кача 5-6кг. Разполагам с бюджет от около 300лв. какво бихте ми препоръчали като марка и продукти, бях се ориентирал към продуктите на NOW - струват ми се най-изгодни като цена за такова качество. Вие какво мислите за тях ? С какво е добре да се почне?

Продуктите на NOW Foods са наистина добри и мога да те посъветвам да пишеш директно на вносителя, в раздела Вносители/Дистрибутори

NF

24.09.08
12:44

Като за начало е добре да се почне с един суроватъчен изолат + креатин и аминокиселини. Пуснали сме ви ЛС с конкретно предложение.

Разбира се доброто хранене трябва да е налице.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1