Здравейте!

24.09.08
13:28

Значи Здравеите , искам да ми кажете  , някаква “диета” чрез която мога да сваля няколко килограма и да се уформя.
В момента съм 1.88 .. тежа 85/7 килограма .. като краката ми са страшно големи смисъл .. предимно в тях има маса няма мускул ... от какво да започна.. но интересното в случая че краката ми са големи тоест масивни .. докато ръцете ми са щтекави  ..
Бих бил много благодарен ако някои ми каже наи-добрия начин да сваля няколко килограма.. и същевременно да се уфорям защото не искам да ставам “прасе”

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 24.09.08 14:30.

24.09.08
14:13

Лесно е хвани се и чети в изданието.

24.09.08
15:34

До колкото разбирам трябва да спра да ям хляб + сладко ... и да тренирам това ли е цялата истина?

24.09.08
19:50

виш пич, ако искаш да свалиш килограми, когато си гладен ПИЙ МНОГО ВОДА ,яж двапъти дневно (сутрин нещо леко,вечер може да хапнеш риба а ако на обед не издържаш и омираш от глад, яж по един шоколад на ден, защото макар, че е сладък той засишта и организма го разгражда бързо).Това е моят съжет към теб . :-)

24.09.08
21:02

казано от BlackRose на 24.09.08, 15:34:

До колкото разбирам трябва да спра да ям хляб + сладко ... и да тренирам това ли е цялата истина?

Диета с шоколад на обяд ?!?! За първи път чувам подобно нещо lol :D

24.09.08
21:54

казано от wofman на 24.09.08, 19:50:

виш пич, ако искаш да свалиш килограми, когато си гладен ПИЙ МНОГО ВОДА ,яж двапъти дневно (сутрин нещо леко,вечер може да хапнеш риба а ако на обед не издържаш и омираш от глад, яж по един шоколад на ден, защото макар, че е сладък той засишта и организма го разгражда бързо).Това е моят съжет към теб . :-)

Моя съвет към теб е ДА НЕ ДАВАШ СЪВЕТИ.

Питаш нещо много обширно. Никой няма да седне да ти изготви диета безплатно. Това сам трябва да направиш. Ако вече искаш да ти се обърне професионално внимание има други варианти. Интересувай се повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1