24.09.08
10:40
Значи искам да си зема за тази зима някакъв гейнер, протеин и креатин ама нз на коя марка и кое е хубаво и качествено. Ако може и да ми обясните как да ги пия. Имам стаж 8 месеца пълни без прекасване.
От София съм. Имам бюджет около 150 лв. Искам да кача още няколко килца, защото нещо спрях да раста и ще потарся помощ от добавките :)
Мерси предварително !!!!
Темата беше редактирана от larry на 24.09.08 10:43.
24.09.08
19:03
протеин и гейнер заедно няма много смисъл, по-добре избери повече протеин или повече гейнер - взависимост от какъв тип организъм си и каква ще е хранителната ти диета.
29.09.08
07:53
Напълно съм съгласен. Ако не си склонен към омазняване си купи гейнар, ако се омазняваш лесно протеин. Креатина трябва да решиш дали да е монохидрат или от другите (етил малат) тези които задържат по-малко вода. Креатина на Оптимум е добър вариянт. Що годе качествен креатин монохидрат около 30 лв са 300 грама. Ще ти останат пари ако искаш можеш да си вземеш аргинин и глтамин или таурин , резултата ще е добър , ще останеш доволен. Вс е пак зависи и какви са ти тренировките , храната и от кога тренираш. Успех