Бен-гей

ГН

25.09.08
09:27

Интересувам се, някой може ли да каже откъде може да се закупи този гел в България? Трудно се намира, въпреки популярността му отпреди години. Благодаря на всички! (Възможни са и алтернативни продукти със същия състав)

Темата беше редактирана от Георги Николаев на 25.09.08 09:39.

NE

25.09.08
09:41

Да ти кажа най-доброто за травми е Deep Relief!  Не един път съм го пробвал и веднага имам подобрения...

25.09.08
09:47

Да, Бен Гей и всичките там загряващи съдържат аспиринче и ментол - загряват и те оставят да си мислиш, че помагат.
Deep Relief е с ибупрофен - сравнително нова молекула. Все пак Fastum Gel е по-добрият избор - съдържа по-силиния dexketoprofen и е с доста по-добро проникване.

Колкото до намирането точно на Бен Гей - мисля, че ще е трудно. Спрян е в края на миналата година, има тук-там по аптеките остатъчни количества, но не знам къде и колко.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.09.08 09:48.

ГН

25.09.08
10:04

Мда... благодаря ви много. Иначе аз мислех да спомена, но не го казах - става въпрос за киста (балон) между сухожилията на коляното (задната страна) и леко ошипяване на коляното, и всичкото това на майка ми. Тоест, трявмата не е точно спортна. И да, консултирала се е с лекар.

25.09.08
10:07

За съжаление ошипяването няма да го излекува с никакъв гел. За кистата нямам идея какво може да помогне, честно казано.

ГН

25.09.08
10:51

казано от Boby_ на 25.09.08, 10:07:

За съжаление ошипяването няма да го излекува с никакъв гел. За кистата нямам идея какво може да помогне, честно казано.

Знам. А и тя го знае. Все пак помоли да попитам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1