25.09.08
17:50
Разтяга ли се нова татуировка при растежа на мускула???
По принцип от познати знам 4е се разтяга, аз не сам виждал и не мога да съм 100% сигурен. Но за едно евентуално разтягане трябва доста да ка4и6 3-4 кг не биха оказали зна4ение. А знам 4е и разтегнат татус може да се коригира
Татуировката зараства за около седмица, едва ли ще успееш да качиш толкова че да я разтегнеш за това време.
казано от albaneca на 25.09.08, 17:50:
Нарисувай нещо на един балон,надуй балона и сам прецени.Естетствено,че се щом има растеж на мускула,кожата върху него ще се разтегне.Друг е въпроса с колко ще порасте този мускул,и дали растежа ще е достатъчен за видима промяна.
25.09.08
19:31
казано от albaneca на 25.09.08, 17:50:
ако качваш килограми постепенно, няма да има проблеми.. но ако си решил да използваш стероиди и си 70кг. например, много е вероятно да получиш стрии и да я разтеглиш.. демек разтежа трябва да не е извънредно драстичен за много кратко време..
Пич слушаи сега кво ще ти кажа правиш тату и каквостава ти растеш-тя расте, ти отслабваш - намалява !!! Аз съм повече от сигурен
казано от wofman на 25.09.08, 19:39:
Пич слушаи сега кво ще ти кажа правиш тату и каквостава ти растеш-тя расте, ти отслабваш - намалява !!! Аз съм повече от сигурен
целия съм в татуси,крака,гърди,корем,гръб,ръце и няма проблем
25.09.08
20:50
И аз да не права нова тема искам да попитам понеже искам да си права татос на бицепса а по него имам стрии и се чуда дали ше може върхо стриите .
26.09.08
07:19
според мен няма да има проблеми, но специално за този въпрос, най-добре попитай човека, който ще ти я прави.
az sam na 16 i iskam da si napravq tattoo ama mi kazaha 4i sam bil malak i imam o6ti da rasta 6tqla da mi porasni rakata i tatoosa 6tql da stani na ni6to da sa razvali moji li da mi kajite da li da si napravq ili ne 6tot sled vreme mojelo da sajalqvam molqvi kajete mi ?
Според мен не си прави : ) (до gangsta)
Мнението беше редактирано от 4today на 23.08.10 17:12.
23.08.10
17:12
След като в следствие на нарастване на мускула кожата се разтяга, а татуировката е върху кожата естествено че ще има влияние.
Не бива да допускаш да се явяват разтяжки защота това със сигурност ще я съсипе.
Има значение и къде по тялото е.
Може да взимаш и някакви добавки за кожа, които подобряват еластичността й, както и адаптацията й при подкожно намаляване или увеличаване на обема.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 23.08.10 17:14.