24.09.08
19:04
Тва не е нито травма, нито контузия, но все пак реших тука да си питам. Та въпроса е следният: случвало ли ви се е както си стойте и даден мускул постоянно да трепва (ей така - от самосебе си пустия мускул се свива светкавично) , дори може да не е целия мускул, но ТРЕПВА от време на време. Не знам аз ли не съм добре с нервите, обаче ме побърква. Като почне така по краката поне ги удрям и ме заболява и се успокоявам, ама по гърба като е откачам... А се случва често. Кажете некви добавки нещо, не може така... :|
Благодаря предварително.
24.09.08
19:40
Да, при мен се случва доста често - я ръката, я кракът или гърдите.. Доколкото знам това е когато мускула е преуморен, но при мен се случва и след като съм отпочинал доста добре. Някой по компетентен да се изрази :)
Да кажат кви витаминки или нещо др. трябват, че верно ще се пребия сам скоро...
Мнението беше редактирано от ozo на 25.09.08 11:22.
25.09.08
18:18
Нз точно как се наричаше май тикове беше.Аз миналата зима имах на левия бицепс и ме държа 3 седмици, след това изчезна и се появи друг на един от лицевите мускули на дясната ми буза и се зъдържа месец.Незнам може би беше заради някакъв стрес в даскало щото имах малко проблеми с оценките и се стремях да ги оправя за края на срока.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 25.09.08 18:20.
25.09.08
18:31
Случвало ми се е на гърдите и прасецът.Чесно казано не обръщам кой знае какво внимание и мисля че е нормално.
25.09.08
19:33
Ако питате мен няма нищо общо с претрениране,така че всякакви добавки са излишни (поне според мен). Иначе съмнявам се да има човек, на когото да не се е случвало и няма нищо притеснително. Мен все с рамото ми се случва и ми е интересно да го гледам :D