Protein 5 Components

AG

26.09.08
16:15

Дайте мнения за този продукт. Решил съм утре да си го взимам,и ви искам мненията! (Да не взема да направя някой гаф и да се прецакам 85 кинта)

muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=shop.flypage&product_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=173&vmcchk=1&Itemid=173

Темата беше редактирана от AGENTA на 26.09.08 16:16.

VL

26.09.08
16:40

казано от AGENTA на 26.09.08, 16:15:

Дайте мнения за този продукт. Решил съм утре да си го взимам,и ви искам мненията! (Да не взема да направя някой гаф и да се прецакам 85 кинта)

muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=shop.flypage&product_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=173&vmcchk=1&Itemid=173

1 приятел го пи и качи 4 кг от него ама поне му останаха и на външен вид си личи ;)

26.09.08
16:57

Има и по-добри матрици. Само от него не очаквай нищо бързо и очевидно. Vlado, твоя приятел за колко време ги качи тия килограми и само от този протеин ли е пил, как се е хранил , как е тренирал и как е почивал??? Недей заблуждава човека!

VL

26.09.08
18:08

ами за 1 месец, пи го заедно с креатин но не знам точно какъв беше, иначе яденето и тренировките са му добре. Не искъм да го заблуждавам просто казвам че момчето беше качил 4 кг...

26.09.08
19:28

За 1 месец каченото НЕ е от протеина.

26.09.08
19:35

С Пшеничен протеин? Не става... по-добре дай още известна сума и си вземи качествен протеин от сериозен американски производител, а не от безизвестна марка която зарежда суровини от Китай... с две думи протеина е кофти дори и за тия пари.

И определено от този протеин няма как да се качат 4 кг за 1 месец.

Мнението беше редактирано от kao на 26.09.08 21:08.

ВИ

26.09.08
21:06

казано от Калоян Георгиев на 26.09.08, 19:35:

С Пшеничен протеин? Не става... по-добре дай още известна сума и си вземи качествен протеин от сериозен американски производител, а не от безисвестна марка която зарежда суровини от Китай...

И определено от този протеин няма как да се качат 4 кг за 1 месец.

Пшеничен?!:) Може да го комбинира със соево граховия протеин на Крика и да си направи протеинова салатка :)))))))))

AG

27.09.08
06:21

Аз бях решен да си взема Classic Whey на ON от същия магазин ,ама го разгледах добре и видях че пише на капака най отгоре EXP/07/08 , а това означава че срока на годност му е минал още юли месец тази година (ако не греша), тогава човеками предложи този 5 компонентния и аз му казах че на другия ден ще го взема (тоест днеска) , Пък и на мене ми се стори удачно защото протеина е 2270 гр. само за 85 лв :)

ПС: Ами,за да не отварям нова тема дайте мненията си и за този продукт (надявам се да е по-добър) : http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/protein/whey100PandB.html

Мнението беше редактирано от AGENTA на 27.09.08 09:12.

СБ

27.09.08
09:35

казано от AGENTA на 27.09.08, 06:21:

Аз бях решен да си взема Classic Whey на ON от същия магазин ,ама го разгледах добре и видях че пише на капака най отгоре EXP/07/08 , а това означава че срока на годност му е минал още юли месец тази година (ако не греша), тогава човеками предложи този 5 компонентния и аз му казах че на другия ден ще го взема (тоест днеска) , Пък и на мене ми се стори удачно защото протеина е 2270 гр. само за 85 лв :)

ПС: Ами,за да не отварям нова тема дайте мненията си и за този продукт (надявам се да е по-добър) : http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/protein/whey100PandB.html

Не мога да изразявам мнение за този протеин както и за марката, защото същите се предлагат само на 2-3 места в БГ и не съм засичал каквото и да е ревю на този продукт, но срещу приблизително 10-ина лева повече можеш да си вземеш протеин от наложил се на БГ пазара Американски производител с направени множество ревюта тук и то все позитивни.

FZ

27.09.08
10:01

казано от Vlado на 26.09.08, 16:40:

казано от AGENTA на 26.09.08, 16:15:

1 приятел го пи и качи 4 кг от него ама поне му останаха и на външен вид си личи ;)

Доста те лъжи тоя твоя приятел  :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 27.09.08 10:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1