26.09.08
20:12
хора септември месец и разбира се и време за маса ..значи не съм мерил до сега П/М/В просото избягвах честата консъмация на Въглехидрати предимно във второто хранене което ми е към 10ч. преди трен и след трен ...общо взето така ги разпределях от близо седмица почнах да ям каквото ми падне в смисъл пълноценна храна не говоря за захарни изделия и т.н просто въглехидрати ориз картофи примерно със пилешки пържолки ... обаче вечер ми става учасно тежко на корема последното ми хранене някъде към 21ч
общо взето менюто ми на кратко.
след като се събудя храненията следват примерно :
8ч:БЦАА
8:30 5 белтъка 2 жълтъка 50гр извара
11ч 2 с.л. овесени ядки с кофичка обезмаслено кисело мляко (от онова кУлтУрното 0.1%)
13:30 150 гр. месо със слата (предимно домати)
16ч отново 150гр. месо със слата
18ч 2 с.л. зърнена закуска с 250 обезмаслено прясно мляко 1.5%
19:00ч преди тренировка БЦАА + Л-карнитин
тренировката ми е към час време ..
20:30 БЦАА + сурватъчвн протеин
21:00(21:30) 150гр.месцее със слатка доматки
до сега беше така ....отседмица вкарах и някакъв ориз и картофи в смосъл към месцето до сега беше или на скара или на тефлон сега почнах да го смесвам със картофките и ориза .... и ви казвам така ми се подува корема, че направо имам чуството че ще се пръсна ? някой да има идея на какво се дължи?!?!
А и как мислите да се върна ли на старата диетка която съм описал въпреки, че от нея не се качва много, много !!!?!
Темата беше редактирана от phayzer на 26.09.08 20:17.
еми яж по често ,но по малко
разделяш всичката храна за деня да я ядеш през 1 час примерно .. и идва да ядеш по по малко ,а не да се натъпчеш и после като стане време да ядеш пак да не можеш да поемеш нищо друго
27.09.08
14:22
не мисля че това е отговора който търсех мисля че количеството храна в едно ядене не ми превишава 500 гр и мисля че е нормално!!!
27.09.08
14:40
Пробвай да изкл. следните продукти:
-Листни зелен4уци(маруля,зеле и пр-е)
-Ферментиращите(трудноразграждащи се)
-Прием на пове4е от 40-50гр. белтък на хранене
-Дразнещите стомаха подправки
П.С. При мен лука създава мн проблеми.
Суроватката ти каква е и по колко BCAA взимаш? Не ти препоръчвам да пиеш аминокиселини на гладно.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 27.09.08 15:00.
28.09.08
06:52
казано от Smoothy на 27.09.08, 14:57:
Суроватката ти каква е и по колко BCAA взимаш? Не ти препоръчвам да пиеш аминокиселини на гладно.
\
WPI ми е сърватката 98% чиестота е ... .. това за първи път го чувам да не се приема на гладно навсякъде се пише че първото нещо което трябва да се приеме след сън е белтък !
28.09.08
06:53
Преди време бях чел някъде че това с 40 гр белтък или какъвто и да било белтък нато крамаж нямат значение или нещо подобно беше ще се опитам да намеря статията