27.09.08
17:53
Здравейте, имам да сваля излишни килограми имам ефикасен хранителен режим, но без тренирови става доста бавно, та решил съм да почна да тренирам 2-3 пъти седмично в фитнес зала, искам да ми пропоръчате ефикасен Л карнитин без значение течен на капсули или на прах, важното е да е ефекасен, също да ми кажете по колко и кога да пия.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=44 и http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/
Добре, а някой на прах кой би препоръчал ? и този течния пише, че една доза е 15мл но пък съдържа 3грама л карнитин, значи как трябва да го пия, за другия л карнитин ми е ясно, но з този се чудя и се притеснявам да не прекаля или пък да пия по-малко за това се извинявам, че задавам въпроси на които вероятно е отговаряно, но моля пак някой да ми каже за този препарат как и по колко да пия в тренировачни дни и в такива в които не тренирам.
Мнението беше редактирано от Wwwrrr на 27.09.08 19:01.
Спокойно. Никой не е умрял от 1-2 гр повече или по-малко карнитин. Така че и да пиеш повече не е проблем.
Добре, все някой ползвал този Л карнитин ще каже ли заслужава ли си цената му и как се пие като се има предвид, че досега не съм ползвал хранителни добавки.
Тоя е един от най-хубавите на пазара. Няма да съжаляваш ако го вземеш. Значи аз докато съм го пил, потях се повече, доста по енергичен бях. И постигнах целите си.
казано от tonu на 27.09.08, 20:03:
Тоя е един от най-хубавите на пазара. Няма да съжаляваш ако го вземеш. Значи аз докато съм го пил, потях се повече, доста по енергичен бях. И постигнах целите си.
По колко милилитра да пия в тренировачни дни и по коло когато не тренирам?
Това зависи от теб. Но като чета не си пил до сега карнитин, започни от 1гр. преди трен. 1гр. преди лягане на гладно. Така го дръж докато му свикнеш. След което може и да го увеличиш, не го взимай повече от 2 месеца - организма се адаптира и спира ефекта му.
казано от tonu на 28.09.08, 03:06:
Това зависи от теб. Но като чета не си пил до сега карнитин, започни от 1гр. преди трен. 1гр. преди лягане на гладно. Така го дръж докато му свикнеш. След което може и да го увеличиш, не го взимай повече от 2 месеца - организма се адаптира и спира ефекта му.
един грам ще рече 5 милилитра ? А в нетренировачни дни как да го пия сутрин на гладно пак 1 грам и вечер преди лягане 1 грам ?
08.10.08
16:56
Всеки ел-карнитин садаржа зелен чаи и кофеин место да давате много пари може да си направите екстракт от зелен чаи+кофеин и пак става силна доза за отслабване за стотинки наден ефект има :) знам още такива рецепти които като чуете у няма да вярвате сигурен сам например сурватачен + соев протеин :) които има въпроси да пита :)