27.09.08
20:03
Здравейте, засега мисля да не спазвам диета, но да наблегна на здравословни храни (плодове, зеленчуци, яйца, салати, сирене...) и да огранича сладкото, газирано, чипсове... до абсолютния минимум. Ще има ли ефект? Целта ми е да придобия РЕЛЕФНО, красиво тяло (която малко по малко постигам и само от тренировки)
:)
Не само трябва да ги ограничиш, просто забрави за junk-овете. Мисля че на всеки му е ясно 70% диета / 20% тренировки /10% добавки.
28.09.08
06:54
казано от tonu на 28.09.08, 03:08:
Не само трябва да ги ограничиш, просто забрави за junk-овете. Мисля че на всеки му е ясно 70% диета / 20% тренировки /10% добавки.
Да и още 50% почивка :D :D
Това се подразбира няма как човек да е на амфети или на черешата и да качва ... ;>
Да ти кажа нещата частично се припокриват, диета и здравословен режим... Малко трябва да се доизясниш.
С 2 думи ако внимаваш за това колко калории приемаш със здравословни храни ще имаш резултат. Но ако претъпкваш, дори и с така наречени здравословни храни пак няма да сваляш нормално.
Мнението беше редактирано от tpd на 28.09.08 13:54.
01.10.08
14:44
А в периода за покачване на мускулна маса пак ли е така? (тогава не гледам да свалям, а просто се храня здравословно)
Един въпрос който е важен за мен и ще съм много благодарен да ми отговорите: Може ли 1 път в седмицата да си позволявам да ям пържени картофи +някакъв бургер+кола (От МакДоналдс) или се затрива ефекта от задръжките през останалите дни? :)
казано от BlackStyle на 01.10.08, 14:44:
А в периода за покачване на мускулна маса пак ли е така? (тогава не гледам да свалям, а просто се храня здравословно)
Един въпрос който е важен за мен и ще съм много благодарен да ми отговорите: Може ли 1 път в седмицата да си позволявам да ям пържени картофи +някакъв бургер+кола (От МакДоналдс) или се затрива ефекта от задръжките през останалите дни? :)
Каквото и да направиш, едно криво “хранене” (доколкото точно тази гадост, дето си я написал, може да се нарече храна) не разваля нищо. Ако това е единствения път седмично, в който се храниш с отрови - и за здравето не би трябвало да е кой знае какъв проблем.
Обаче, ако наистина през останалото време ядеш истинска храна - повярвай ми, най-много месец ще ти трябва, за да започне да ти се повдига само от миризмата на тези неща. Помисли си дали не си струва. Ако решиш, че не - спокойно си ги яж веднъж седмично, няма да ти пречат на свалянето.
01.10.08
15:36
ОК мерси много добре (само в събота ще ям така защото ходим с приятели на кино) пак ще повторя обаче аз не свалям (сега съм в период на покачване на мускулна маса :)
04.10.08
08:26
Какво се яде в периода за покачване на мускулна маса?
казано от BlackStyle на 04.10.08, 08:26:
Какво се яде в периода за покачване на мускулна маса?
Макдоналдс,Кентъки фрайд Чикън,Събуей,Бъргър Кинг.И преди лягане извара!
04.10.08
08:31
Някой да каже сериозно ако може :) немога да разбера шегуваш ли се макдоналдс тва онва ама тая извара преди лягане ми звучи сериозно :-D
Мнението беше редактирано от BlackStyle на 04.10.08 09:35.
04.10.08
20:19
Може ли някой КОМПЕТЕНТЕН просто да ми каже какво е добре да се яде в периода за покачване на мускулна маса само да ми нахвърля основните работи :) защото ми писна да се чудя в кой раздел каква тема да пусна и кой ще се прави на много остроумен в нея :)
Източници на качествени въглехидрати - ориз, картофи, овесени ядки, трици. Протеини- от пудра,месо,яйца,извара, риба. Мазнини може да вкарваш - по някоя лъжица фъстъчено масло, ядки, зехтин, семена. И гледаш да си на плюс калории.
05.10.08
14:32
Благодаря много да се надяваме че ще даде ефкет :)