08.01.05
00:35
Тимата е модерирана от Mr_Muskul
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=30998#30998
Интересува ме следното....180см съм висок тежа 59кг на 16 години съм .....Мисля да пия някакаж геинер и аминокиселини.За геинера знам кога се пие и по колко,но за аминокиселините не ми е ясно...апак и всеки казва различно и се обурквам КОГА и по КОЛКО?
ако знаете още нещо което ще даде разултат за покачване на маса посъветваите ме.Благодаря ви !
Моля пишете заглавието си на кирилица. Благодаря.
Mr_Muskul
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 24.03.10 18:04.
08.01.05
09:10
Ми виж сега. Не си заслужава да даваш пари за въглехидратите които се съдържат в гейнера. Вземи си суроватъчен протеин85%+.Аминото се пие преди и след тренировка. Ако не тренираш сутрин към 10 вечер преди лягане напр. Ама ако ще и да се скъсаш от пиене на тия работи без да папаш здраво нищо няма да стане. Разгледай форума и ще се ориентираш как да си изготвиш индивидуална диета :)
09.01.05
16:03
Ами виж ся аз не мога да та разбера защо искаш да взимаш каквито и да е хранителни добажки, защото ако на 16 години и почнеш да вземаш такива неща по нататака няма изобщо да ти действат, на 16 години са ми казвали на мен да зимам единствено протеини.Разбери храната е най-важното нещо за вдигане на маса.И аз сам на 16 и такива неща не сам барвал а качих над 7 сантиметра ръка за една зима и половина.Така че бухай манджите и това.Ако има нещо питай
13.01.05
02:59
Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=30994#30994
Пич ако ме питаш мене пий по 2-4 грама млечно яйчен протеин на телесно тегло + амино киселините както ти качаха преди и след тренировка, но яж и обилно месо за да постигнеш максимален ефект...с този метод ще качваш минимум по 3 кг. на месец щом си в началото.Успех! 8)
А мен ако ме питаш - започни да пишеш на кирилица!
Това ти е второ предупреждение - трето няма да има!
При още едно нарушение на правилата на форума
вече ще се санкционираме - нека не стигаме до там!
[quote author=“jean-claude”]Pich ako me pitash mene piii po 2-4 grama mlechno qichen protein na telesno teglo +amino kiselinite kakto ti kazaha predi i sled trenirovka,no qj i obilno meso za da postignesh maximalen efekt…s tozi metod shte kachvash minimum po 3kg na mesec shtom si v nachaloto.Uspeh! 8)
Аха... А освен да пие 240те грама млечно яйчен (който се усвоява по-бавно от суроватъчния) направо да си заколва по едно прасенце на ден, какво ще кажеш?
[quote author=“NoDude!”][quote author=“jean-claude”]Pich ako me pitash mene piii po 2-4 grama mlechno qichen protein na telesno teglo +amino kiselinite kakto ti kazaha predi i sled trenirovka,no qj i obilno meso za da postignesh maximalen efekt…s tozi metod shte kachvash minimum po 3kg na mesec shtom si v nachaloto.Uspeh! 8)
Аха... А освен да пие 240те грама млечно яйчен (който се усвоява по-бавно от суроватъчния) направо да си заколва по едно прасенце на ден, какво ще кажеш?
Мдаа и в кратък срок ще получи хран. отравяне и вероятно алергия към белтъчна храна (истинско нещастие).