27.09.08
23:42
Значи мога да заделя около 300 лв на месец(за добавки) и съм решил да е на фирмата ON..
Предложете кои ще е наи добре за мен...висок съм 174см 60 кг..4 месеца съм тренирал
послепис. с приемането на добавки ще спазвам и хранителен режим естесвено
или да вложа парите в храна ?
Темата беше редактирана от Arni91 на 28.09.08 00:00.
28.09.08
00:08
Защо реши точно на ОН да заложиш ? Има далеч по-евтини и също толкова качествени варианти.На този етап от развитието ти ти трябва единствено добър хранителен режим и най-основните добавки ( протеин креатин витамини глутамин и т.н.)
Ами ще съм ти благодарен ако ми предложиш някой вид тук или на ЛС( незнам как стоят нещата с правилата )
Също някой да е ползвал на НОУ Pro-Gainer ??
Мнението беше редактирано от Arni91 на 28.09.08 05:43.
28.09.08
10:41
Ами ето ти няколко примерни варианта :
- silabg.com/bg/product/detail/bid/93/id/3030/SCIVATION-Scivation Whey протеин който по нищо не отстъпва на Голд Стандарт ОН а е значително по-евтин
- silabg.com/bg/product/detail/bid/47/id/1150/AMERICAN SPORTS NUTRITION-AMERICAN WHEY друг протеин доказал се на пазара
- silabg.com/bg/product/detail/bid/60/id/2053 ако търсиш гейнер се спри на такъв с високо съдържание на белтъчини и сложни въглехидрати и ниско на захари в еднократна доза
- креатин можеш да си избереш какъвто и да е западен трудно ще сгрешиш ( глутамин и витамини също )
- NOW Pro-Gainer никога не бих си го взел поради това което ти написах по-горе за гейнерите
Гледай да проучиш продуктите преди да се хвърлиш да купуваш за да не се окаже че е имало доста по-добри варианти после.
Мнението беше редактирано от ProGymnasium на 28.09.08 10:44.
На този етап смятам, че не ти е нужна помощта на добавки, но един протеин няма да ти навреди. Оптимум си е хубава марка, но на лоши цени у нас. Ако парите не са проблем, заложи на Нектар.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.09.08 11:27.
syntraxbg.com/
Най-добрия протеин на пазара с 0 гр. мазнини и въглехидрати. Разбива се перфектно без шейкър.
http://www.bb-team.org/articles/2863/
28.09.08
15:11
казано от tonu на 28.09.08, 15:03:
syntraxbg.com/
Най-добрия протеин на пазара с 0 гр. мазнини и въглехидрати. Разбива се перфектно без шейкър.
http://www.bb-team.org/articles/2863/
:)
ахаха значи така Нектар и всики останало ^^
колко кг ми требват на месец от тоя протеин ?
Не бе по принцип всички протеини (изключвам българските) са хубави протеини не очаквай магически неща от тях - това са добавки . Иначе един протеин горе долу от 2 до 4 дози на ден в зависимост това кога тренираш.
28.09.08
15:56
казано от Arni91 на 28.09.08, 15:26:
ахаха значи така Нектар и всики останало ^^
колко кг ми требват на месец от тоя протеин ?
Имайки предвид личното ти тегло и стажа ти в залата между 60 -80 гр мах ще са ти напълно достатъчни ( + 4/5 стабилни хранения с нужните белтъчини в тях ) .Това прави около 2.3 кг на месец протеинова пудра.И не си мисли че ще усетиш някаква коренна разлика между Нектар, ОН, Американ Уей, Сайвейшън и т.н. Имам чувството че наистина възлагаш прекалено големи очаквания на добавките.Прецени си кое си струва и кое не.
ами знам че добавките се падат 3-4 по важност и затова се чудя.....
надявам се с хранителния режим и добър протейн да качвам по 2-3 кг на месец ...имам тарпението което е нужно така че не бързам за никаде :)))
послепис. благодаря ви адски много за отделеното време
Мнението беше редактирано от Arni91 на 28.09.08 16:05.
казано от Arni91 на 28.09.08, 16:02:
ами знам че добавките се падат 3-4 по важност и затова се чудя.....
надявам се с хранителния режим и добър протейн да качвам по 2-3 кг на месец ...имам тарпението което е нужно така че не бързам за никаде :)))
послепис. благодаря ви адски много за отделеното време
В началото най-вероятно ще успяваш, но по-натам ще е трудно покачването на такива килограми (чиста ММ) и за половин година.