въпрос за BSN

25.09.08
18:58

Здравейте за добавки успях да отделя 600 лв и реших да ги дам за продуктите на BSN аз съм на 18 години 1.80 м , 85 кг  малко повече от 2 години тренирам... за лятото спрях малко тренировки но сега започнах отново та въпроса ми е кои продукти ще са най добре за мен за тези пари и за колко време горе долу стигат...благодаря предварително и се извинявам ако има нещо :)

Айде стига едни и същи теми по 2 пъти. Ако не са ти отговорили достатъчно хора и не си получил задоволителни отговори на предишната тема се съмнявам че ще получиш на тази.

26.09.08
13:18

Амии какво иска6 да први6?да 4ист6 или да ка4ва6? Ако е да ка4ва6 аз бих комбенирал No-explode +Asix HT + някаква сорватка + БЦАА.

26.09.08
14:11

казано от StelyO на 25.09.08, 18:58:

Здравейте за добавки успях да отделя 600 лв и реших да ги дам за продуктите на BSN аз съм на 18 години 1.80 м , 85 кг  малко повече от 2 години тренирам... за лятото спрях малко тренировки но сега започнах отново та въпроса ми е кои продукти ще са най добре за мен за тези пари и за колко време горе долу стигат...благодаря предварително и се извинявам ако има нещо :)

Аз да ти кажа честно не мога да се сетя за толкова продукти на BSN за които да си заслужава да дадеш 600 лв.На твое място бих заложил на Cellmass(2 кутии за един цикъл) и NO-explode (една кутия ще ти стигне за 2 месеца ако вземаш по 1 мерителна лъжица преди тренировка)според мен по-добър от Nitrix,с повече съставки и напълно го замества.За Syntha-6 мога да кажа,4е за мен това не е чист протеин,а гейнър.Така че ако имаш бърз метаболизъм можеш спокойно да го използваш вместо True Mass.В противен случай някой по-чист протеин(изолат) на оптимум или УН...Thermonex-a бих заменил във фазата на чистене с animal cuts….останалите продукти на BSN даже няма да ги коментирам(гледна точка цена-резултат).Поздрави!!!

Мнението беше редактирано от малкия113 на 27.09.08 16:12.

26.09.08
15:08

казано от Arter на 26.09.08, 12:37:

Айде стига едни и същи теми по 2 пъти. Ако не са ти отговорили достатъчно хора и не си получил задоволителни отговори на предишната тема се съмнявам че ще получиш на тази.

еи мой виж ся първата тема дето я пуснах ми казаха да питам при представители и пуснах тема обаче обърках мястото опитах са да я изтрия но нестана и явно са я преместили тука моя грешка ясно не съм искал по никакъв начин да я пускам по 100 пъти темата ако обичаш не са нахвърляй така без да ти е ясно ;) задал съм темата при представителя на BSN вече се пак благодаря за отговорите :)

ВИ

26.09.08
16:44

казано от малкия113 на 26.09.08, 14:11:

Аз да ти кажа честно не мога да се сетя за толкова продукти на BSN за които да си заслужава да дадеш 600 лв.На твое място бих заложил на Cellmass(2 кутии за един цикъл) и NO-explode (една кутия ще ти стигне за 2 месеца ако вземаш по 1 мерителна лъжица преди тренировка)според мен по-добър от Nitrix,с повече съставки и напълно го замества.За Syntha-6 мога да кажа,4е за мен това не е чист протеин,а гейнър.Така че ако имаш бърз метаболизъм можеш спокойно да го използваш вместо True Mass.В противен случай някой по-чист протеин(изолат) на оптимум или УН...Thermonex-a бих заменил във фазата на чистене с animal cuts….останалите продукти на BSN даже няма да ги коментирам(гледна точка цена-качество).Поздрави!!!

Позволи ми да изразя леко несъгласие с теб приятелю. Сори за офтопика, нямам желание да скачам и да споря, просто имам опит с БСН и ще споделя мнението си.
НОКса и нитрикса нямат нищо общо помежду си. И съдържанието и ефекта са им коренно различни. Синтата си е протеин, като тази формула все повече се налага като стандарт за всички останали фирми. Повечето хора са свикнали да гледат и сравняват суроватки и казеини, но истината е че те самостоятелно са голям компромис за сметка на цената. В един протеин е далеч по-добре да има фибри , ензими, мазнини и въглехидрати, дори в диета.
Термонекса има няколко предимства пред cuts-a: по-изчистен термоген е и позволява по-чест прием през деня и по-продължителна термогенеза. Не обичам да правя сравнения защото е индивидуално, но съм работил и с двата в период около 2 години.
А за останалите си е въпрос на субективно мнение,но на мен лично най- ми е симпатичен десерта. И за лична употреба и за клиенти ми е бил най-полезен.

27.09.08
04:51

казано от Валентин Иванов на 26.09.08, 16:44:

казано от малкия113 на 26.09.08, 14:11:

Аз да ти кажа честно не мога да се сетя за толкова продукти на BSN за които да си заслужава да дадеш 600 лв.На твое място бих заложил на Cellmass(2 кутии за един цикъл) и NO-explode (една кутия ще ти стигне за 2 месеца ако вземаш по 1 мерителна лъжица преди тренировка)според мен по-добър от Nitrix,с повече съставки и напълно го замества.За Syntha-6 мога да кажа,4е за мен това не е чист протеин,а гейнър.Така че ако имаш бърз метаболизъм можеш спокойно да го използваш вместо True Mass.В противен случай някой по-чист протеин(изолат) на оптимум или УН...Thermonex-a бих заменил във фазата на чистене с animal cuts….останалите продукти на BSN даже няма да ги коментирам(гледна точка цена-качество).Поздрави!!!

Позволи ми да изразя леко несъгласие с теб приятелю. Сори за офтопика, нямам желание да скачам и да споря, просто имам опит с БСН и ще споделя мнението си.
НОКса и нитрикса нямат нищо общо помежду си. И съдържанието и ефекта са им коренно различни. Синтата си е протеин, като тази формула все повече се налага като стандарт за всички останали фирми. Повечето хора са свикнали да гледат и сравняват суроватки и казеини, но истината е че те самостоятелно са голям компромис за сметка на цената. В един протеин е далеч по-добре да има фибри , ензими, мазнини и въглехидрати, дори в диета.
Термонекса има няколко предимства пред cuts-a: по-изчистен термоген е и позволява по-чест прием през деня и по-продължителна термогенеза. Не обичам да правя сравнения защото е индивидуално, но съм работил и с двата в период около 2 години.
А за останалите си е въпрос на субективно мнение,но на мен лично най- ми е симпатичен десерта. И за лична употреба и за клиенти ми е бил най-полезен.

Тъкмо бях решил да защитя подробно мнението  си (по темата..... по-изчистен термоген???    и използване на BSN Syntha-6-Supplement Facts:(на порция 44g)
енергийност: 198kcal
протеини: 22g-
въглехидрати: 14g
мазнини: 6g при ДИЕТА!!!!!!това ще е само диета за покачване на килограми обаче) и видях че ти си дистрибутора на BSN за българия,т.е. логично е неласкавото ми изказване за повечето от продуктите ви да те притесни.Без лоши чувства,въпрос на лично мнение,а не някаква фирмена нападка.Харесвам NO-explode и Cellmass,но съм по-хардкор тип и не си падам по десерта ;-)

пс Обещавам да не пиша повече негативни неща за BSN-продуктите,с което се надявам поне на българския пазар да пробият,защото на австрийския не успяха,въпреки с около 30% ПО-НИСКАТА СИ ЦЕНА отколкото в България.Говоря като потребител,а не търговец!!!

Мнението беше редактирано от малкия113 на 27.09.08 05:00.

ВИ

27.09.08
10:10

Просто изказвам мнение приятелю, точно като теб.  А мнението ти, както и на всички други потребители е ценно и ако имаш критика не я пести, тя е ценна и за мен.  Когато не съм съгласен се опитвам да се аргументирам. Основната разлика между теб и мен е, че ти можеш да кажеш каквото си поискаш, а моите думи ако не са верни се обръщат срещу мен.
Синтата ще я коментирам така: В период за изчистване давам 5-6 хранения с 25 до 40гр протеин , 10 до 25гр бавни въгл. и 10 до 15гр мазнини.
Основната идея е да не се покачва рязко кръвната захар. Въглехидратите в синтата са 13-14, но 5 от тях са фибри, а само 2 захар. Мазнините са предимно ненаситени, омега 3 и 6, които всъщност помагат за изчистването; протеина е умерено бавен и допълнително помага за намаляването на гликемичния индекс. Казано накратко, допълнителните неща освен протеина са с цел по-добро храносмилане и усвояване.
Имам познат който успя да се подготви за състезание и да изчисти, въпреки 6 лъжици на ден. Това което не успя да направи е да изчисти водата заради натрия, който наистина е малко в повече и не е за предсъстезателна подготовка.
А десерта си е за по-несериозните като мен, които не са достатъчно организирани да си приготвят храна и имат нужда от нещо ,което да издържи 5 часа до следващото хранене.
Поздравления за добрите цени на БСН които си намерил в Австралия. Това което аз знам е, че препоръчителната цена е 129$.
Вальо

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 27.09.08 10:12.

СБ

29.09.08
09:07

казано от Валентин Иванов на 27.09.08, 10:10:

Поздравления за добрите цени на БСН които си намерил в Австралия. Това което аз знам е, че препоръчителната цена е 129$.
Вальо

Aвстрия бе Вальо... къде преплува чак до Австралия... ;)

ВИ

29.09.08
09:17

казано от SilaBG Консултант на 29.09.08, 09:07:

Вальо

:)))))))
Да, сега забелявах грешката си:)

30.09.08
16:41

казано от Валентин Иванов на 29.09.08, 09:17:

казано от SilaBG Консултант на 29.09.08, 09:07:

Вальо

:)))))))
Да, сега забелявах грешката си:)

:-)  грешката е моя,всъщност са само 20%  http://www.sportnahrung.at/product_info.php/info/p449_BSN-NO-Xplode-820g.html   ,през цялото време съм си смятал и процентите отстъпка,които получавам.Поздрави!!!

но май е време да сменя магазина,че виждам и по-изгодни предложения тука в австрия    http://www.matzku-sportnahrung.com/index.php/cPath/47?osCsid=124bf87a69b78deadbf906f5f2552e94

Мнението беше редактирано от малкия113 на 30.09.08 16:52.

VI

19.10.08
14:17

dobavki-bg.com/product.php?dcat=12&cat=12&id=198 ето един хубав стак за маса аз ги гледма в саита малките дози за 470 лв аз си ги намирам големите дози за 470 сас доставка от америка от една мутра от моя град познаваме се добре и тои ми порачва а му давам пари когато имам добри фр-та сме

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1