17.09.08
13:56
Ще ходите ли да гледате състезанието чак до Варна?
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 29.09.08 15:25.
Там съм 100 % ! Все пак съм от Варна и мястото е на 10 минути пеша от нас :lol: А и ще участва едно аверче(няма да казвак как се казва и в коя категория ще е)Очаквам първо място от него.
18.09.08
13:21
казано от Controlled Labs на 17.09.08, 13:56:
Ще ходите ли да гледате състезанието чак до Варна?
Ако по това време не съм ЧАК в София на командировка, ще отида ;) И без това живея близо до Спортна зала :)
18.09.08
13:54
До тогава ще съм в България и съм запланувал ходене. Живот и здраве ще съм там :)
18.09.08
16:39
Естествено, не бих пропуснал Крис Кормиер.
18.09.08
19:28
казано от death на 18.09.08, 16:39:
Естествено, не бих пропуснал Крис Кормиер.
Той ще идва ,но в Бургас
Що бе, елате в “провинцийката”, малко ... ;)
Ще ви посрещнем ... :) Там ще бъда, да! А Кормиер е утре в Бургас ;)
Какво е положението с билетите? На място в денят ли ще се продават или трябва предварително да се закупят? Знае ли някой?
пп: Що така много малко мераклии има? Уж сте големи фенове, а няма да дойдете да видите фаворитите си...
Мнението беше редактирано от Winnie на 25.09.08 10:21.
25.09.08
11:10
Там сме :)
25.09.08
14:29
count and me :)
Билетите на място.Утре мисля е от 15:00 а в неделя когато са мъжете и ветераните от 17:00.Днес ще снимам плаката и ще кача снимката.
27.09.08
16:11
Последно утре от 15.00 или от 17.00 са финалите при мъжете ?
да,току що се върнах от там.Беше добре организирано.Крис Кормиер също беше там.Радвам се че успях да се снимам с него,с Митко Димитров,Христомир Христов/те не участваха/ и с много други известни наши състезатели.В кат.до 85кг-Наско Хараланов от Варна.кат.9О-Орлин Стоянов, 100кг-Иван от Русе/забравих му фамилята-които произвежда фитнес уредите/
Не успях да остана да гледам абсолутния шампион,защото продалжи много далго време /от 15 часа до ...сега е 21 часа и все оше продалжава,а аз имах работа.Съжелявам момчета,за кратката информация,но исках да споделя с тези които не можаха да доидат във Варна.Поздрави!
28.09.08
18:31
и аз мога да кажа добри неща за организацията, също за водещия и за участниците, като цяло всички бяха добре подготвени, имаше конкуренция, дори един дядо сам излезе в категория до 65 г. и направи хубаво шоу за публиката. Много познати лица от Варненските зали, с Валентин Димитров, който стана 3ти в до 75 кг. сме тренирали заедно в една зала Тhe Cube в центъра, има много голямо развитие от тогава. Оттам ако не се лъжа познавам и Герасим. Иначе много тестостерон в залата, много здрави мъже и хубави жени :) От известните Христомир, Митко Димитров с Биляна, Гергана, която участва в Сървайвър, Белчо Питона и т.н. И аз като колегата не дочаках края защото просто категориите бяха много, но в никакъв случай не съжалявам че отидох.
28.09.08
19:46
В категория над 100 кг. победител стана Георги Димитров. Той стана и абсолютен шампион. Аз обаче не съм доволен от водещия и организацията като цяло. Много некоординирани действия имаше. Водещия бъркаше имена, категории, спортни клубове. Стана фал и с музиката на единия от участниците и му се наложи да импровизира. Все пак не съжалявам че отидох :)
Пуснаха му музиката на въпросния участник.Водещия фъфлеше от време на време но имена категории и спортни клубове не бъркаше ;-)
Дядото който излезе сам беше ветеран в категория над 60 години(на 64 е)
До 70кг първи стана Тути .До 80 кг стана Генади.
29.09.08
15:25
Тази тема следва да бъде заключена. Останалите коментари в другата тема за републиканското.