30.09.08
07:04
Здравейте. Аз в момента се намирам в САЩ и преди 1 седмица си взех Bulgarian Tribulus на Ultimate Nutrition. Досега сам го пил по 3 калсули на ден, през 8 часа. Капсулите са по 750 мг. Искам да попитам правилен ли е този начин на вземане и какво ви е мнението за този продукт. Искам само да уточна че в момента целите ми са орелефяване и го взимам за енергия.
30.09.08
07:45
Това е най-правилния начин. Аз пия на Пийк, но грамажа е същия, дозировката също, метода на прием също. Би трябвало да имаш ефект. Какава ти е опаковката и колко струва?
http://www.bodybuilding.com/store/un/trib.html
Ето това е линка кам продукта. На опаковката пише че трябва да се взимат по 2 на ден. Ама аз четох в една статия че се взима 3 пати на ден през 8 часа. И ме е страх да не направя предозиране
30.09.08
20:33
Защо като си в САЩ , където има тонове с различни добавки и огромен избор от формули пиеш български триблус. Просто ми е интересно не се заяждам не ме разбирай погрешно. :)
миналата година вземах доста добавки и качих доста барзо, но цяло лято работих и немах време за тренировки и правилно хранене и свалих кам 10 кила,нп сега просто искам да се орелефа и не искам да взимам много продукти,а и никога не сам пробвал трибулус. беше на половин цена и реших да го взема. Но никаде не пише как точно се взима.
казано от Rock_acdc на 30.09.08, 20:33:
Защо като си в САЩ , където има тонове с различни добавки и огромен избор от формули пиеш български триблус.
http://www.bodybuilding.com/store/thermo/lab.pdf
Защо требва да ни цакат с топла бира???
01.10.08
03:54
:) ... Tribulus ROCKS ... :) ... lol ... нямам думи, Tribulusa e тема, която държи като грип целия форум...
(не го казвам с добри чувства)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.10.08 06:48.
за чистене и енергия по време на диета има много добавки, но трибулуса според мен не е сред тях. предполагам, че единствения ефект, който ще усетиш е във по-лесното вдигане на самолета (ако имаш изобщо проблеми за това де) :)
да ти кажа честно от една седмица го пия и чувствам доста енергия. Нямам много време да бягам затова за повече горене бна мазнини правя коремни преси мейду сериите.