Креатин+амино

LA

30.09.08
06:15

Здравейте,смятам да си взема 0,5 кг креатин и амино,но не съм решил на кои фирми.Ще ми препоръчате ли няколко продукта,но да мога да се вместа в 120-130 лв.Почти на 16 съм ,горе доло чист,почти година стаж в залата,66 кг на 173 ръст.Мерси предварително! :) btw насочил съм се към продуките на NOW и  ON.Кои са по добри?

Темата беше редактирана от lazar на 30.09.08 06:43.

30.09.08
07:19

NOW BCAA powder 340gr-78лв
ON BCAA powder 150gr-54лв.
Мисля че относно цена-качество НАУ на аминото нямат аналог. БЦАА и двете са 100% чисти - само левцин изолевцин валин. Креатините са на 1 и същи цени. Аз бих ти препоръчал да заложиш на НАУ. И тъкмо се вместваш в сметките си ;) успех.

LA

30.09.08
17:07

Мерси много :).А каква е разликата между BCAA и тези nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=35 ? BCAA по-добра усвояемост ли има? Ако заменя аминотата с протеин по-добре ли ще е или не е от особено значение ? Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от lazar на 30.09.08 17:10.

LA

01.10.08
06:07

Моля ви,нека още някои си каже мнението,защото имах един креатин на ОН(беше останало малко) почнах да зареждам с него,но днес на 3тия ден ми свърши.Какво да правя ОН или НАУ ??

01.10.08
06:20

на която и да е от двете фирми да вземеш, няма да сгрешиш.
и вместо да пишеш по 100000000 поста, вземи си пусни търсачката и почети малко.

СБ

01.10.08
06:27

казано от lazar на 01.10.08, 06:07:

Моля ви,нека още някои си каже мнението,защото имах един креатин на ОН(беше останало малко) почнах да зареждам с него,но днес на 3тия ден ми свърши.Какво да правя ОН или НАУ ??

Ето ти профила на аминките, които си дал като линк:

NOW® Amino Complete contains a balanced blend of the following essential and non-essential amino acids: L-Alanine, L-Arginine, L-Aspartic Acid, L-Cysteine, L-Glutamic Acid, L-Glycine, L-Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Methionine, L-Ornithine, L-Phenylalanine, L-Proline, L-Serine, L-Threonine, L-Tryptophan, L-Tyrosine and L-Valine.

Това е балансирана формула от аминки и продукта е добър:

BCAA-то като продукт има много специфична функция за мускуите и тяхното възстановяване и ако имаш желание, да не отекчавам другите, можеш да намериш сам много инфо за това.

Моят съвет е което и от двете да избереш, да си го вземеш на прах... Мисля че и двете компании разполагат с такива продукти, както и други на пазара. Важното е да закупиш максимум продукт за нормални пари... Търси и сравнявай съдържание, дозиране и респективно цена...

LA

01.10.08
08:03

Мерси много няма да ви занимавам повече :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1