ВВД + Хранителни Добавки ! Как ви се струва ?

AN

30.09.08
16:37

Хйлоу ! На 23 г. съм,185 см. 71 кг. от 1 година не съм прекъсвал тренировките( а по принцип ходя от 2 години като не броим лятото), определям се като Ектоморф. Пробвал съм подобна програма миналата зима,но без никакви добавки, но много трудно качвах да не говорим че лятото изгубих постигнатия резултат и затова реших да вкарам добавките да видим какво ще се получи.Та ето я и програмката:

—- 8:00   30 гр. Биогейм Pro 70 (суроватъчно-соев белтъчен концентрат)+ Zimag 1 таблетка(съдържа магнезий и цинк)
1. 8:30     Овесени ядки 100г; кофичка кисело мляко 3,6 масленост
—- 10:30   (Соев) Biogame 82% 30 гр. ->Тренировка-> след трен. 3 таблетки Amino Аcid 3800 + мед 50 гр.
2. 12:00   Ориз 150гр. + 150 гр. пил. Пържола + Салата
3. 15:00   100 гр. фъстъци (и още нещо което не мога да измисля)
4. 17:00   Макарони 100 гр. + 50 гр. сирене + 50 гр. кашкавал + 1 таблетка витамини Biostrong
5. 20:00   Картофи 150 гр. + 150 гр. Свинско + Салата
6. 23:00   2 яйца цели + 100 гр. извара
——00:00   30 гр. Biogame 84% (млечен протеин) + 200 мл. прясно мляко
Разнообразям храните с боб, леща, граф и т.т както и месото, но в основни линий това дъфча най - често.
Направих си труда да изчисля следните неща: Протеин - 177 , Мазнини - 147 , Въглехидрати - 325, Калории 3344.
Водейки се от следните норми - 2,2 гр. белтъчини на килограм тегло и 4,4 гр. въглехидрати на килограм тегло. Изчислените данни не включват салатите, плодове и добавките, а само основните хранения.
Доста се потрудих да ги смятам тия грамажи, така че ще ви бъда благодарен да метнете по някой съвет или критика. Не се стискайте :)
По - здрави !

С този биогейм само ще си дадеш парите.Препоръчвам да си вземеш само 1 суроватъчен протеин за след тренировка и ако искаш след ставане,но американски.През другото време храна.За сиренето и кашкавала нз колко истински ще намериш освен ако не са домашни.То и за изварата важи но понеше е обазмаслена по-трудно се прави фалшива.Яйцата сутрин и не 2,а поне 4 или 2 цели и 3-4 белтъка.Преди лягане 150-200гр извара.Със фъстъците няма кво да го мислиш толкова-месо или извара или доза протеин,но пак казвам вземи си американски.Не са чак толкова скъпи.За ZMA примерно ти излиза около 40лв на месец,но незнам дали ще осетиш нещо само от него.По-добре си взми аминокиселини поне за прекратяване на катаболните процеси,които при теб са малко по-голям проблем поради бързия ти метаболизъм,но ще ги пиеш в малко по завишени дози,а не тези ,които пише на опаковката.

AN

01.10.08
08:00

Имаш право за фъстъците и яйцата, съгласен съм както и за изварата ще ги корегирам. А относно Биогейм бях сигурен 100 % че ще има сериозна критика, тъй като не са много положителните теми за тая фирма, но просто искам да пробвам за да съм 100% сигурен дали става или не. Има и нещо друго, че позмавам хора който използват продуктите им и като гледам резултатите които постигат въпреки, че са силови спортисти деа знам реших да пробвам и аз. Така че поне два месеца ще ги пробвам, за да мога да кажа има ли ефект или не, тъй като добре знам колко мога да кача за този период без добавки понеже съм пробвал.
666_Deni_666 все пак благодаря.

По добре дай още някой лев ама да знаеш какво пиеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1