01.10.08
08:08
Здрасти ;-P искам да ви питам в кои храни има огромно количество въглехидрати, в колко има 500 грама и добре ли ще е да ги взимам преди лягане
И ако може да ми кажете хранителна добавка в която има всичко нужно на тялото за деня да помагам на яденето Мерсии.. ;-P
Темата беше редактирана от Marto на 01.10.08 08:15.
01.10.08
11:22
Порови се из сайта за да видиш кои са високовъглехидратните храни (картофи, ориз, тестени и т.н.). 500гр./въгл. ще има в нещо не по-малко от 1кг, ако можеш да поемеш 1кг. картофи например си добре. И преди лягане ако ги вземеш е силно голяма вероятността да се натрупат под формата на мазнини. На колко си години, че искаш добавки?
01.10.08
16:07
казано от Klp на 01.10.08, 08:08:
Здрасти ;-P искам да ви питам в кои храни има огромно количество въглехидрати, в колко има 500 грама и добре ли ще е да ги взимам преди лягане
И ако може да ми кажете хранителна добавка в която има всичко нужно на тялото за деня да помагам на яденето Мерсии.. ;-P
Тва за добре ли ще е преди лягане е направо БИСЕР
Наблягай на високопротеиновите храни ,а по малко на въглехидратните(на въглехидратните каквото наблягаш до 4-5 следобяда тва да ти е,за вечеря минимум)Относно храните с “огромно количество въглехидрати” тва са ориз,картофи,тестени,някои видове ядки като овес,сладкото и др.Пак казвам наблягай на протеиновите храни:месо,яйца,мляко и млечни,ядки.
Значи аз имам 1 проблем - напълнявам много бавно, но мога да поглъщам огромни количества храна.Изяждал съм колограм и половина картофи под формата на пюре за 20 минути(може да ви се стори невъзможно) и се чудя ако преди лягане приемам половин колограм картофи и половин колограм ориз дали ще мога да напълнея малко по бързо
Мнението беше редактирано от Marto на 01.10.08 16:13.
01.10.08
20:34
Принципно темите за напълняване не са много за този форум ама аиде.Аз лично не съм на мнение,че може да се напълнее кой знае колко от късното ядене на въглехидрати.Когато спиш метаболизма неспира и не се забавя чак толкова много,а ти след това кило храна незнам дали ще спиш добре.Доста ще го изтормозиш стомаха.По добре яж през деня на често и по много ама не само въглехидрати,а и протеин и мазнини.Организма има нужда от всичко.
Еми през 2 часа вече няма как да ям с това училище и затова гледам вечер да го правя през деня ям по около 4 пъти просто нямам възможност да ям повече трябва да съм в къщи...Друга алтернатива освен вечерта незнам..ако някой знае да сподели :)
02.10.08
06:14
Може да направиш три яденета поне - преди, след и по време на училището. Даже може и 4, ама да не ти стане неудобно. Просто трябва да си носиш от вкъщи яденето, което не би трябвало да е проблем.
02.10.08
17:17
Ти добре ли си да си разваляш съня? Прочети да видиш, че почивката (особено сънят!!!) е едно от най-важните неща във фитнеса.